To so slavni pari Hollywooda, ki za srečo v ljubezni ne potrebujejo papirja!

Dokaz, da je življenje na koruzi mogoče so prav ti hollywoodski pari. Zaenkrat jih še ne mika oltar!

Uspešni in dolgotrajni zakoni so v hollywoodski tovarni sanj prava redkost. Nič čudnega torej, da se le redki zvezdniški pari odločijo za ta korak, tudi če imajo otroke in že desetletja živijo skupaj. Tukaj je nekaj zvezdniški parov, ki še niso dahnili usodnega “da«” in njihovi razlogi, zakaj še niso poročeni.

Goldie Hawn in Kurt Russell, skupaj sta 37 let

Goldie Hawn se je poročila dvakrat – leta 1969 z Gusom Trikonisom in leta 1976 z Billom Hudsonom. Ker sta oba zakona neslavno propadla, si je obljubila, da se ne bo več poročila. Leta 1983 je spoznala Kurta Russella, njuna zveza pa traja še danes. Ko jo mediji vprašajo o skrivnosti njune dolgoletne zveze, ameriška igralka zlahka odgovori: “Nikoli se nisva poročila!”

Jane Fallon in Ricky Gervais, skupaj sta 36 let

Britanski komik ne verjame v institucijo zakonske zveze. Čeprav je s punco Jane več kot tri desetletja, ga zakon ali otroci niso zanimali. “V tej ceremoniji ne vidim smisla,” je Ricky priznal za medije.

Oprah Winfrey in Stedman Graham, skupaj sta 34 let

“Če bi se poročila, ne bi ostala skupaj,” je za Vogue priznala Oprah. Seveda je ameriška televizijska zvezda govorila o svoji zvezi s Stedmanom Grahamom, ki se je začela leta 1986. Čeprav sta se zaročila leta 1992, nikoli nista dahnila usodnega “da”. “Njegova interpretacija tega, kaj pomeni biti mož in kaj pomeni biti žena, je zelo tradicionalna in te vloge ne bi mogla izpolniti,” je pojasnila Oprah.

Maya Rudolph in Paul Thomas Anderson, skupaj sta 20 let

Ameriška igralka in slavni režiser sta skupaj že dve desetletji in skupaj imata štiri otroke. Toda poroka ju ni nikoli zanimala. Maya Andersona vseeno imenuje kot svojega moža, saj meni, da je tako lažje razložiti njuno zvezo svetu, pa tudi dejstvo, da je on oče njenih otrok.

Bo Derek in John Corbett, skupaj sta 18 let

Mlada Bo se je pri 19 letih poročila z režiserjem Johnom Derekom in z njim preživel več kot dve desetletji. Ko je slavni režiser konec 90. let prejšnjega stoletja umrl, ni želela iskati novega moža. Kljub temu jo je usoda leta 2002 povezala s pet let mlajšim igralcem Johnom Corbettom in od takrat sta skupaj.

Paloma Jimenez in Vin Diesel, skupaj sta 13 let

Ameriški igralec nerad govori o svoji dolgoletni zvezi s Palomo Jimenez, ki traja že 13 let. Mehiško manekenko je začel videvati že leta 2007, danes pa skupaj vzgajata tri otroke. Poroka ni v njunih načrtih za prihodnost.

Lauren Graham in Peter Krause, skupaj sta 10 let

Lauren in Peter sta skupaj že 10 let, a o svoji zvezi ne marata govoriti v javnosti. Še več, nekaj časa sta jo pred javnostjo uspešno skrivala, na rdeči preprogi pa sta se pojavljala ločeno, da bi zakrila sledi in zmedla novinarje.

Eva Mendes in Ryan Gosling, skupaj sta 9 let

Eva in Ryan skrivata toliko informacij o svojem zasebnem življenju, da sta se morda poročila brez vednosti kogarkoli! Ameriška igralca sta v zvezi od leta 2011 in imata dve hčerki, to pa je približno tudi vse, kar je znano o njuni zvezi.

Shakira in Gerard Pique, skupaj sta 9 let

“Če sem povsem iskrena, me zakon straši. Nočem, da me gleda kot ‘ženo'”, je Shakira pojasnila dejstvo, da je z Gerardom Piqueom skupaj že devet let, da imata dva sinova, a da se z njim ne želi poročiti.

Rose Byrne in Bobby Cannavale, 8 let

Rose in Bobbyja povezuje zasebno-partnerski odnos. V zvezi sta od leta 2012, skupaj imata dva otroka in sodelovala sta pri več skupnih filmskih projektih. In to jima je dovolj. Poroka? Ni zanju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!