fbpx

To so trendi ličenja za 2020: teh 6 trendov bo dominiralo na področju make upa

Kateri so trendi ličenja za 2020? Predstavljamo vam 6 trendov, ki bodo letos v ospredju!

V nadaljevanju vaš čakajo trendi ličenja za leto 2020. S čim bomo letos eksperimentirale, kakšne nove palete s senčili za veke bomo uporabljale, katere nove trende bomo preizkusile, katere vplivnice nam bodo pri tem navdih?

TRENDI LIČENJA ZA 2020

Sijoča in čista koža

Rutina nege kože bo priljubljena tudi letos. Počasi se tako zares oddaljujemo od obdobja, ko je bila obilica ličil na obrazu zaželena in “seksi”. Seveda bi lagale, če bi rekle, da tudi danes občasno ne nanesemo več izdelkov, da bi bile lepše in da bi se bolje počutile, a vseeno se zavedamo, da mora koža dihati, da mora biti čista. In tako se vse bolj približujemo trendu popolnoma naravnega videza. Ne govorimo o “no make up make up videzu”, ampak o koži brez ličil, ki je popolna, kadar je koža negovana, hidrirana in sijoča.

Tako se bo letos zmanjšala uporaba pudra in korektorjev. V večini bomo ostale pri kremah, ki naredijo našo kožo sijočo in naravno, na tonikih in miceralnih vodah, s katerimi bomo očistile kožo. V letu 2020 bomo poskusile vse nepravilnosti na koži odstraniti na naraven način.

Nenavadna črtala za oči

Letos bo poudarek na očeh. Zato se letos na tem področju ne boj eksperimentiranja. Nenavadno in nepričakovano nanašanje črtala za oči pa bo vsekakor trend leta. Pozabi torej na eno črno črto, ampak poskusi tudi z drugimi barvami!

Močnejše rdečilo za lica

View this post on Instagram

PEACHY 🍑 by @claudianeacsu

A post shared by B E N K O • B E A U T Y (@benkobeauty) on

Vedno nas opozarjajo, da je treba biti pri nanašanju rdečila za lica previden. Celoten videz nam res lahko pošteno polepša, a priznajmo, da je težko najti pravo ravnovesje in ne pretiravati. No, letos bo ta skrb vsaj malo odveč, saj bodo v trendu močneje obarvana lica. A previdno, nikar ne pretiravajte!

Hladni toni

View this post on Instagram

🖤✨🖤

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Letos se na sceno vračajo hladni toni. Zadnja leta smo bile precej bolj naklonjene toplim, torej blago oranžnim, rdečim in vsem barvnim odtenkom bakra. Letos pa se obračamo k popolnoma drugemu trendu in za oči izbiramo hladne, izrazitejše tone, kot so siva, zelena in vijoličasta. Ste pripravljene na to spremembo?

Nova klasika

View this post on Instagram

Thinkin bout u🐥

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Iz “golih” in toplih tonov torej prehajamo v hladne. A brez skrbi, tudi “nevtralnega” videza ne bomo kar tako hitro pozabili, saj je konec koncev nova klasika. Na očeh in na ustnicah, bež in kožne barve – to bo vedno aktualno, našemu celotnemu videzu pa daje poseben sijaj.

Nalepke

View this post on Instagram

💝💝💝 BROW @fentybeauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler EYE @plouise_makeup_academy P.LOUISE BASE SHADE 2 @suvabeauty HYPER COLOR @heroinemake スムースリキッドアイライナー スーパーキープ 01 @toofaced Better Than Sex Mascara @benefitcosmetics BADgal BANG! Volumizing Mascara FACE @guerlain PARURE GOLD @danessa_myricks Enlight Halo Powders sun MATTE LASHES 15%off:CIMTI15 $5 OFF EYEFULESSENTIAL:CIMTI5 #fashionmakeup #avantgardemakeup #brightmakeup #amazingmakeupart #makeupartistsworldwide #makeupoftheday #makeupgram #makeupfollow #makeupobessed #eyemakeuplook #youngmua #undiscoveredmuas #muafollow #colorfulmakeup #creativemakeup #artisticmakeup #closeupmakeup #muaawesome #muaxdiscover #undiscoveredmakeupartist #eyemakeup #v93oo #makeupideas #makeuplovers #makeupartist #neoneyeshadow #neonshadows #suvabeauty #suvabeautyhypercolor #pinkeyeshadow

A post shared by CIMTI (@cimtimakeup) on

Če iščete ideje, kako letos nadgraditi svoj videz, način ličenja in svojo avtentičnost, si privoščite nalepke za obraz. Ali jih boste dale na veke ali na drug del obraza, je vaša izbira. Najbrž boste nekoliko težje preslikale vse tisto, kar smo lahko videli na modnih pistah, a kakšna malenkost vašega videza zagotovo ne bo pokvarila, kvečjemu samo izboljšala!

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija:
IG MAKE UP FOR EVER @makeupforeverofficial

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!