fbpx

To sta 2 besedi, zaradi katerih se bo partner takoj zaljubil v vas

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ljubezen in zaljubljenost sta čustvi, ki veljata za najmočnejši in najčudovitejši. Nekaj najlepšega je, ko se ozremo na partnerja, ob tem pa naše srce kar zaigra. Včasih pa ljubezen s seboj prinese tudi nekaj frustracij: nismo najmreč prepričani, ali partner do nas čuti enako. Zato smo se pozanimali, kateri 2 besedi obljubljata, da se bo vaš izbranec takoj zaljubil v vas.

Na prvi pogled se zdi absurdno, da bi lahko le 2 besedi poskrbeli, da bi se vaš izbranec takoj zaljubil v vas. Če bi bilo to res, potem težave v razmerjih sploh ne bi obstajale, kajne? No, ni čisto tako.

Resnica je, da morate za svojimi besedami tudi stati, seveda pa je za to, da boste to lahko storili, pomembno tudi obnašanje partnerja. Pa vendar: le ena izjava je dovolj, da bo partner do vas začutil novo iskrico in se prepričal, da je vajina zveza res prava zanj.

Vsi si želimo, da bi partner do nas občutil brezpogojno ljubezen Foto: Anete Lusina / Pexels

2 besedi, zaradi katerih se bo takoj zaljubil

Ne, ti dve besedi nista “Ljubim te.” Seveda je potrebno, da izrazite tudi svoja čustva, pa vendar le-ta za globok, zdrav odnos niso dovolj. 2 besedi, ki veljata za najbolj učinkoviti in ki zagotavljata, da bo vašemu partnerju takoj zaigralo srce, sta: “Zaupam ti.”

Ko bo vaš partner slišal to izjavo, bo iz vaše strani začutil potrditev. Počutil se bo vrednega zaupanja, kar bo dvignilo tako njegovo samopodobo kot tudi vero v vajino zvezo. Vedel bo, da vanj verjamete in da namesto dvomov od njega pričakujete le najboljše. Ko razmišljamo o razmerjih, so naši pogledi velikokrat zapleteni in polni detajlov, kar pa se po navadi ne izkaže za učinkovito. Največkrat ljudje namreč delujemo po povsem preprostem principu: če opazimo, da nas nekdo vidi v negativni luči in od nas pričakuje, da ga bomo razočarali, bomo storili prav to. Nasprotno velja, če začutimo, da bližnja oseba v nas verjame: takrat nam to da motivacijo, da njene občutke potrdimo in ji pokažemo najboljšo verzijo samih sebe.

Ko boste patnerja videli v pozitivni luči, vam bo vaše občutke tudi potrdil Foto: Vanessa Garcia / Pexels

Kako zaupanje doseči?

Eno je svoje zaupanje izraziti, nekaj povsem drugega pa je, da za svojimi besedami tudi stojimo. To pomeni, da partnerja ne zaslišujemo, kaj točno je počel s prijatelji, ali do nas zares občuti ljubezen itd. Prav tako se zaupanje kaže tudi v tem, da v različnih situacijah ne pomislimo na najslabšo možno opcijo– če partner recimo nekaj ur ne odgovori na naše sporočilo, se posvetimo lastnim aktivnostim in verjamemo, da je najverjetneje samo zaposlen- namesto da bi se utapljali v skrbeh, da nas vara, da nas želi zapustiti itd.

Če imate iz preteklosti slabe izkušnje, je povsem razumljivo, da zaupanje za vas ne poteka najlažje. Pa vendar: preden se spustite v novo razmerje, je pomembno, da preteklost pustite za seboj in razumete, da dejanja vašega bivšega ne pomenijo, da vam bo nov partner storil enako. Najbolje je, da se na razmerje ozrete iz čimbolj realističnega kota in sami sebe prepričate, da ni razloga, da bi v partnerja dvomili in od njega pričakovali najslabše.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.