To sta dve najprijaznejši astrološki znamenji

In eno, ki rabi največ časa, da vas spusti k sebi

Foto: MGM
Zadnjič posodobljeno: :

Kdo v horoskopu žari od prijaznosti in s kom je sklepanje prijateljstva najtežje?

Nekatera astrološka znamenja so pri sklepanju prijateljstev prave zvezde. Samozavestno se predstavijo, začnejo pogovor in vam pošljejo sporočilo z načrti še preden vi uspete dognati, da ste sklenili novo prijateljstvo. Zakaj so nekateri ljudje po naravi bolj odprti za nova poznanstva kot pa drugi? No, morda pa je res vse zapisano v zvezdah. Tu sta dve najprijaznejši astrološki znamenji – in eno znamenje, ki rabi res veliko časa, da sprejme nove ljudi.

Dve najprijaznejši znamenji

Tehtnica

A veste, tista ena oseba, ki je imela med sestankom velik nasmeh na obrazu, medtem ko bili vsi ostali živčni? Ja, to je bila verjetno tehtnica. Medtem ko se večina ljudi v gneči skrije v svoj kokon, ti družabni metulji praktično letijo sem in tja. Ne le, da so tehtnice opremljene s premetenimi načini za začetek pogovora, temveč jim tudi njihova radovedna narava preprečuje, da bi klepet postal neprijeten. Ta zračni znak nima strahu govoriti pred celo skupino, prav tako pa ga boste lahko zalotili v pogovoru s celo najbolj skrivnostnim introvertom.

via GIPHY

Strelec

Če bi bila izjava “več nas je, bolje se imamo” življenjska mantra, bi pripadala strelcem; nihče namreč ne pridobi novih prijateljev tako enostavno kot strelec (no, poleg tehtnice). Ta ognjeni znak je znan kot ljubitelj pustolovščin, ki pa so lahko zares zabavne šele, ko se mu pridruži nekaj bližnjih prijateljev. Seveda strelci v svojem življenju sklepajo tudi dolgoletna prijateljstva, toda zelo verjetno je, da bodo na njihove pustolovščine povabljeni tudi novo dekle iz pisarne, prav tako njihov najljubši natakar, oh, in tista soseda, s katero so se pogovarjali, ko so nekega dne čakali na dvigalo. Strelci so energični in oddajajo veliko pozitivnih vibracij, zato privlačijo ljudi, ki si želijo, da bi lahko postali njihovi prijatelji.

via GIPHY

Znamenje, ki rabi največ časa, da vas spusti k sebi

Ribi

Če se znajdete v klepetu z ribami in tudi vaše najboljše šale nimajo učinka, niste krivi vi, ampak k temu prispeva narava rib. Ribe so znane po svoji nagnjenosti k samostojnosti. So zapečkarji in če imate občutek, da jih motite, je to verjetno zato, ker razmišljajo o umetniškem projektu, ki so ga pred kratkim začeli, ali pa o romantičnem romanu, ki jih čaka na nočni omarici. Ribe so nagnjene k nihanju razpoloženja, kar gre z roko v roki z njihovo raztreseno naravo, zato ne bodite presenečeni, če bodo še naprej iskali izgovore, zakaj se ne morejo dobiti z vami.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!