fbpx

Točno ta 4 astrološka znamenja so v postelji večkrat in so pri tem bolj talentirana

V zvezdah imajo večji libido!

Foto: Envato

Se vam zdi, da na vas vpliva polna luna? Da imate libido večji od povprečja? To je popolnoma normalno, če ste rojeni v tem astrološkem znamenju! Lahko pa ste obdarjeni tudi s posebnim talentom.

Resda je velik spolni apetit lahko utrujajoč za spolnega partnerja, ki ima nizek libido ali morda z vami ni spolno kompatibilen, a slednji ima načeloma številne prednosti – od tega da naj bi z rednim prakticiranjem spolnih odnosov izboljšali svoj imunski sistem, do tega da vas bo seks pomladil. Razlogov, da se ne bi predajali strastem, torej preprosto ni. A zastavlja se vprašanje, zakaj imajo nekateri ljudje tako visok libido, drugi pa ne? Kaj o tem pravijo zvezde?

To so 4 astrološka znamenja z največjim spolnim apetitom

Poglejmo torej katera so astrološka znamenja z največjim libidom in talentom!

Oven

Foto: Envato
Za ovna je sicer znano, da je pustolovski in energičen, zato si lahko le predstavljate, kako zabavno se je predajati strastem s takšno osebo. Kar oven želi, to oven tudi dobi – nima strahu pred tem, da bi neposredno govoril o svojih spolnih željah in je v vsakem trenutku pripravljen na akcijo. Ljubi strastne, kratke in hitre spolne odnose, zato z njim ni nikoli dolgočas. Rad preizkuša nove stvari, uživa v spolnosti in vedno poskrbi za to, da zagotovi užitek spolnemu partnerju. Če se boste predajali strastem z ovnom, lahko pričakujete strastno ljubezensko igro, kot je še niste bili deležni.

Bik

Foto: Envato
Za čutnega in ljubečega bika spolnosti ni nikoli dovolj, predvsem pa strastnega in nežnega ljubljenja. Dotik je njegov jezik ljubezni, kar v prevodu pomeni, da ima neverjeten spolni apetit. Med ljubljenjem bi se rad “izgubil” v drugi osebi, zato ni nenavadno, da se lahko ure in ure predaja strastem. Obožuje poljube in erotične masaže, ki vodijo do duhovne povezanosti med partnerjema. Ne pričakujte, da boste z bikom zaključili spolni odnos na hitro, saj je to astrološko znamenje, ki mu šteje obojestranski užitek.

Lev

Foto: Envato
Za leva sicer velja, da je izjemno očarljiv, kar je tudi glavni razlog, zakaj tako hitro navduši in pritegne druge osebe, se posledično počuti zapeljivega in ima visok spolni nagon. Njegov glavni adut je spogledljiva narava, ki se je predobro zaveda. V postelji je ambiciozen, saj rad počne stvari, zaradi katerih se bo pokazal in na trenutke s tem bahal. Pričakuje tudi, da ga boste pohvalili za njegov “magični dotik”, ki je sicer dober, a bi vas znala motiti njegova nonšalantnost. Zgolj v vednost!

Škorpijon

Foto: Envato
Škorpijonom pripisujejo toliko različnih lastnosti, da niti ni nenavadno, da med drugim sodijo tudi v kategorijo astroloških znakov, ki imajo velik spolni apetit. Verjetno ni močnejšega znaka, ko gre za spolnost – škorpijon je neverjetno strasten ljubimec, ki uspeva nenehno ohranjati fizični stik in zagotoviti obojestanski užitek. Škorpijon ne bo nikoli ostal brez spolnih partnerjev, saj ima neverjetno privlačnost in samozavest, ki druge ljudi očarata do te mere, da mu lahko rečemo, da je nepremagljiv in se mu je težko upreti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.