fbpx

Top 10: nove serije 2017, s katerimi bomo obsedeni to jesen

Za nami je zadnja epizoda Igre prestolov, na novo sezono pa bo treba potrpežljivo čakati. Na srečo nas to jesen čaka kar nekaj dobrih novih serij, s katerimi bomo zlahka postali obsedeni. Čakajo nas namreč nove komedije, temne prestižne drame in epski dokumentarci. To so nove serije 2017.

Nove serije za jesen 2017:

The Deuce (2017)


Serija se osredotoča na začetke pornografske industrije v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja in secira razloge, zakaj so sovražnost do žensk, prostitucija in objektifikacija rodili tako dobičkonosno industrijo. V seriji igrata tudi James Franco in Maggie Gyllenhaal. Premiera serije bo 10. septembra na HBO.

Dynasty (2017)


Nova različica serije iz osemdesetih je seveda opustila modne ‘kikse’ in homofobijo, ohranila pa tiste stvari, ob katerih so gledalci vedno uživali: ženske prepire, podtikanja in dekadentno modo. Premiera serije bo 11. oktobra na The CW.

Future Man (2017)


Nova komedija producentske ekipe, ki vključuje Setha Rogena in Evana Goldberga, se osredotoča na z videoigrami obsedenega hišnika, ki še vedno živi pri svojih starših. Kmalu se znajde na posebni misiji, na kateri mora rešiti svet. Premiera serije bo 14. novembra na Hulu.

Ghosted (2017)


Vsi, ki ste si kdaj želeli, da bi lahko bili Dosjeji X nekoliko bolj zabavni, boste prišli na svoj račun s to novo komedijo. Previsoko kvalificiran varnostnik v nakupovalnem centru združi moči z resničnim vernikom, ko morata raziskati paranormalne pojave v Los Angelesu. Premiera serije bo 1. oktobra na Foxu.

Mindhunter (2017)


Serija temelji na prelomnem delu Johna E. Douglasa: Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit. Dogajanje je postavljeno v leto 1979, posebna agenta elitne enote pa poskušata uloviti serijske morilce in posiljevalce. Premiera serije bo 13. oktobra na Netflixu.

Star Trek: Discovery (2017)


Pripravite svoje kapitanske dnevnike. Prva serija Star Trek po več kot desetletju je pravzaprav nadaljevanje prvotne serije iz 60. let prejšnjega stoletja. Osredotoča se na človeka, vzgojenega kot Vulkanika, ki je hkrati tudi prvi častnik ladje. Premiera serija bo 24. septembra na CBS in na pretočnem mestu CBS All Access, kjer bodo tudi vse naslednje epizode.

Ten Days in the Valley (2017)


Hči deloholičarke in televizijske producentke nekega dne preprosto izgine. Toda kdo jo je ugrabil? In koliko skrivnosti bo morala razkriti, da bi se hči vrnila? Premiera serije bo 1. oktobra na ABC.

Top of the Lake: China Girl (2017)


Kriminalna drama se vrti okoli rasizma, družbenih razredov in trgovine z ljudmi. Stvari, za katere vsi vemo, da obstajajo, a smo se jih odločili ignorirati. Premiera serije bo 10. septembra na SundanceTV.

The Vietnam War (2017)


Ken Burns in Lynn Novick ter njuna ekipa so zbrali intervjuje s skoraj 80 pričami – civilisti, vojaki, nasprotniki in še več. Miniserija z 10 epizodami bo verjetno dokončni vodnik po teh polarizacijskih in politično napetih dogodkih. Premiera serije bo 17. septembra na PBS.

White Famous (2017)


Kaj vse je potrebno za komercialni uspeh? Komična drama, ki ohlapno temelji na življenju Jamieja Foxxa, sledi komiku, ki dobesedno ‘zažiga’ na odru, a še vedno ni dovolj priznan. Premiera serije bo 15. oktobra na Showtime.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.