fbpx

Top 10 prelivnih ali “infinity” bazenov na svetu

Lily Beach Resort & Spa, Maldivi

Ljudje se ne branimo tropskih destinacij in v mrzlih mesecih pogosto sanjamo o tem, kako bi jih obiskali. Lepe plaže, sproščeno in avanturistično vzdušje ter seveda bazeni, vse to so odločilni dejavniki, ki vplivajo na izbiro naše naslednje počitniške destinacije. Danes predstavljamo top 10 prelivnih bazenov ("infinity" bazeni), ki s svojim dizajnom jemljejo dih.

Nekateri popotniki imajo raje plaže in naravo, spet drugi prisegajo na bazene. Če ste med tistimi, ki se težko odločijo, je tukaj t. i. prelivni bazen ali infinity bazen. Ti luksuzni bazeni združujejo človeško roko in naravo in se dobesedno zlijejo z okolico, bodisi z oceanom, visokim gorovjem ali bujnim zelenjem. Pripravili smo nekaj najboljših prelivnih bazenov s celega sveta, vse od toskanskega podeželja do Karibskega morja. Ne glede na to, ali iščete virtualni pobeg iz mrzlih dni ali pa ste v iskanju navdiha za naslednje počitnice, so te destinacije pravo zdravilo. Udobno se namestite in uživajte v razgledu.

PREBERITE ŠE: Deep Joy: najgloblji bazen na svetu v neposredni bližini Slovenije

Galerija – top 10 prelivnih ali “infinity” bazenov na svetu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!