Top 10 spletnih strani in aplikacij za popotnike 2017

Novo leto je čas za nova potovanja. In čas je, da jih začnemo načrtovati. A ker je tako veliko možnost in tako malo časa za načrtovanje, bomo potrebovali nekaj pomoči. Tukaj je 10 odličnih spletnih strani (in aplikacij), ki nam bodo močno olajšale celoten proces. To so spletne strani in aplikacije, ki jih v 2017 potrebujemo.

Sygic Travel

Srečno se boste izgubili v tem hipnotičnem zemljevidu, na katerem so zbrane vse pomembne znamenitosti v mestu, ki jih morate obiskati (število znamenitosti se prilagodi glede na čas vašega bivanja oziroma glede na vrsto vašega potovanja).
W: travel.sygic.coM

Sygic
Sygic

Rome2Rio

Kateri je najučinkovitejši način potovanja iz Ljubljane na Tajsko? Bodisi z letalom, vlakom ali mestnim avtobusom, Rome2Rio vam daje vse možosti potovanja od točke A do B.
W: rome2rio.com

Rome2Rio
Rome2Rio

Utrip

Utrip je osebni pomočnik, ki ste si ga vedno želeli, a zanj niste želeli plačati. Spletni strani povejte svoj cilj, svoj proračun in koliko so pomembni dejavniki, kot so restavracije, nakupovanje, zgodovinske znamenitosti in prihranek denarja. Potem ustvarite dnevne urnike, prilagojene svojim interesom.
W: utrip.com

Utrip
Utrip

TripHobo

Medtem ko Utrip blesti v načrtovanju, TripHobo omogoča načrtovanje letov in rezervacije hotelov, skupaj s predlogi dnevnih urnikov.
W: triphobo.com

TripHobo
TripHobo

Foursquare

Tisti, ki imate bolj DIY pristop k načrtovanju aktivnosti, uporabite Foursquare. Tako lahko ugotovite, kaj imajo ljudje v določenem mestu radi. Vaše iskanje je lahko zelo specifično.
W: foursquare.com

Foursquare
Foursquare

PREBERITE ŠE: Lonely Planet izbral top destinacije za 2017

Roadtrippers

Se želite izogniti še enemu dolgočasnemu postanku v McDonald’su? Potem zaženite ta interaktivni zemljevid, kjer vas čakajo restavracije, znamenitosti, hoteli, naravna čudesa in ‘čudne stvari’ ob vaši poti.
W: roadtrippers.com

Roadtrippers
Roadtrippers

Google Flights

Seznam najboljših spletnih strani za potovanja seveda ne bi bil popoln, če se na njem ne bi znašel tudi Google Flights. Morda je najboljša lastnost ravno zemljevid, ki ga lahko po želji raziskujemo in ki prikazuje cene letov z domačega letališča do destinacij po celem svetu.
W: google.com/flights

Google Flights
Google Flights

SeatGuru

SeatGuru prikaže vsak sedež na vašem letalu, vključno s podrobnostmi o možnostih infozabavnega sistema in prostoru za noge, lahko pa tudi vidimo, kateri sedeži nimajo možnosti nagiba in kateri so (pre)blizu stranišča.
W: seatguru.com

SeatGuru
SeatGuru

FlightAware

Ta elegantna spletna stran sledi letalom po svetu in je lahko koristna pri načrtovanju potovanja do letališča: poiščemo lahko številko leta, da vidimo zamude, itd., prav tako pa lahko spremljamo let prijatelja, preden ga poberemo na letališču.
W: flightaware.com

FlightAware
FlightAware

TripIt

TripIt je osebni pomočnik, ki hrani podatke o letu, hotelih, najemu vozila, rezervacijah v restavracijah in drugih potovalnih načrtih na enem priročnem mestu, tako da lahko do njih dostopamo z lahkoto.
W: tripit.com

TripIt
TripIt

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!