Top serije, ki jih morate videti

Čeprav najbrž že imate svojo najljubšo serijo, vam bomo zdaj v naročje "vrgli" nekaj odličnih in kakovostnih serij, ki ste jih morda v poplavi serij morda spregledali. Če jih še ne gledate, vam bodo zagotovo všeč.

Zgodovinska drama
Zaton vitezov
2017, Knightfall

Nova serija bo gledalce popeljala v skrivni svet najmogočnejšega in najbogatejšega vojaškega reda v srednjem veku. Posvečeni vitezi templjarji naj bi varovali najdragocenejše relikvije krščanstva in branili verske vrednote.
hbogo.si

Kriminalna drama
Mozaik
2018, Mosaic

Slavni Steven Soderbergh prinaša triler v 6 delih, ki spremlja uspešno otroško avtorico in ilustratorko (Sharon Stone). Njena podeželska idila se začne potapljati v plaz prevar, laži, korupcije in umora.
hbogo.si

Znanstvenofantastični triler
Dvojnik
Counterpart, 2018

Howard Silk je uslužbenec vohunske agencije Združenih narodov v nemškem Berlinu. Ko odkrije, da njegova organizacija varuje skrivnost prehajanja v vzporedno dimenzijo, se znajde v svetu spletk, nevarnosti in prevar.
hbogo.si

Kriminalna drama
Majhne laži
Big Little Lies, 2017

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.
hbogo.si

Črna komedija
The End of the F****ing World
2017

Serija sledi 17-letnemu Jamesu, ki verjame, da je psihopat, in Alyssi, uporni sošolki, ki v Jamesu vidi priložnost, da pobegne iz svojega turbulentnega življenja.
netflix.com
https://www.youtube.com/watch?v=vbiiik_T3Bo

Kriminalna miniserija
Alias Grace
2017

Miniserija temelji na nagrajenem romanu Margaret Atwood, opisuje pa resnično zgodbo revnega in brezobzirnega irsko-kanadskega priseljenca in služkinje, ki je bila leta 1843 obsojena za umor. Nihče zares ne ve, ali je 17-letna Grace Marks svojemu sodelavcu resnično pomagala ustreliti delodajalca in zadaviti njegovo ljubico.
netflix.com

Dokumentarec
Five Came Back
2017

Dokumentarec, ki je sestavljen iz treh delov, pripoveduje, kako je Hollywood spremenil drugo svetovno vojno in obratno. To spoznamo skozi preplet izkušenj petih legendarnih filmskih ustvarjalcev, ki so v vojni služili svoji državi.
netflix.com

Komedija
The Good Place
2016

Eleanor se v posmrtnem življenju znajde v nebeški utopiji, znani kot The Good Place. Zaveda se, da je tukaj očitno po napaki, saj je bilo njeno življenje moralno nekoliko oporečno. Zdaj se trudi postati boljša oseba.
netflix.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
12 najboljših filmov vseh časov po mnenju slavnih režiserjev