fbpx

Torbica, ki jo je navdihnila Big Mac-ova embalaža

Torbica za hitro prehrano

Industrijska oblikovalka Jessica Stoll si je Big Mac-ovo embalažo, ki po njeno ne vodi drugam kot v umazano zmešnjavo, zamislila kot lično oblikovano torbico za hitro prehrano, primerno za oba spola, vse stile in vse generacije.

Obisk McDonaldsa in ugriz v Bic Maca je izkušnja, ki je ne pozabimo kar tako. Nekaterim se prileže, ko nimajo časa za kuhanje in obisk restavracije, kjer si je potrebno vzeti malce več časa, drugim, ko imajo alkoholnega mačka, tretjim takrat, ko jim zapaše znan okus, poln pregrehe in veselja. Industrijska oblikovalka Jessica Stol se tega še kako dobro zaveda, a vendar jo moti, da obisk restavracije s hitro prehrano velikokrat vodi v umazano zmešnjavo in vsaj en masten madež na oblačilih. Prav zaradi tega je oblikovala zanimivo torbico, v kateri lahko varno prenašamo priljubljeni sendvič in pripadajoči ocvrti kompirček z značilnim okusom. Torbica je narejena iz reciklabilnega materiala, ki posnema videz McDonaldsovih embalaž iz lepenke in tako deluje še bolj pristno in simpatično.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.jessicastoll.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.