fbpx

Očarljive minimalistične stranske mizice R35

Stranske mizice R35

Pri dunajskemu oblikovalskemu studiu Bonpart so izdelali kolekcijo čudovitih stranskih mizic za dom R35, ki prepričajo z minimalističnim dizajnom in visoko uporabnostjo.

R35 je kolekcija minimalističnih stranskih mizic za dom, ki sta jih za dunajski oblikovalski studio Bonpart oblikovala Verena Waidmann in Lukas Gstottner. Serija vključuje tri oblike – “paper”, “skate” in “loop”. Mizice, ki drugače temeljijo na preprosti geometrijski obliki, krogu, in se opirajo na elegantne kovinske noge, se med seboj razlikujejo glede na funkcijo. Prva je primerna za shranjevanje časopisov in revij, druga lahko služi kot pladenj za vrtno zabavo, tretja pa poskrbi za lično pospravljene knjige, daljinske upravljalce in ostale malenkosti. Vse mizice so izdelane iz kovine in prihajajo v štirih različnih svilnatih mat barvah.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.