Torul

Za ljubitelje trših ritmov bodo poskrbeli v Gala Hali na Metelkovi. Obeta se nam koncert ljubljanske skupine Torul, ki se v tujini vse bolj uveljavlja. Svojemu domačemu občinstvu bodo predstavili svoj zadnji album Tonight We Dream Fiercely. Njihov tretji album je izšel pri nemški založbi Infacted Records. ...

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Gala Hala, Metelkova mesto, Ljubljana

Organizator

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Za ljubitelje trših ritmov bodo poskrbeli v Gala Hali na Metelkovi. Obeta se nam koncert ljubljanske skupine Torul, ki se v tujini vse bolj uveljavlja. Svojemu domačemu občinstvu bodo predstavili svoj zadnji album Tonight We Dream Fiercely. Njihov tretji album je izšel pri nemški založbi Infacted Records. Fantje so naleteli na odlične kritike. Na alternativnih lestvicah so kotirali visoko. Obe uspešnici iz prejšnjega albuma In Whole sta se uvrstili na najvišja  mesta na lestvicah DAC (nemška alternativna lestvica), EAC (evropska alternativna lestvica) ter na mnogih drugih lestvicah. Njihova zadnja uspešnica Glow  je v petih tednih dosegela prvo mesto kar dvakrat. Poslednično so lani tako veliko nastopali po tujini in malo manj na domačih odrih. Fantje nam bodo v Ljubljani postregli z energičnim nastopom, ki nas ne bo pustil ravnodušne. Predstavili nam bodo svoj novi album in nam postregli s pravšnjo merico alternatine glasbe. 

Naslednje
Beyoncé

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spotify je zdaj na voljo v Sloveniji, s tem pa tudi Instagram Music!