fbpx

Toyota Yaris Cross Adventure: prikupen avtomobil za izlete izven mesta

Toyota Yaris Cross Adventure, Foto: newsroom.toyota.eu

Toyota Yaris Cross je svoj uradni debi doživela že pred slabim letom, tokrat pa se je predstavila v še malce bolj avanturistični različici Adventure.

Oddelek Gazoo Racing, ki je pri Toyoti zadolžen za tiste malce bolj ʺstrupeneʺ različice Toyotinih avtomobilov, je imel prste zraven tudi pri razvoju Toyote Yaris Cross Adventure. Le ta sicer ne bo na voljo v športni različici, bo pa s svojimi karakteristikami poskrbela za oblico zabave pri tistih, ki si želijo s svojim majhnim mestnim križancem, raziskovati podeželje in pa tudi kraje, kjer se konča asfaltna cesta. Novi nivo opreme Adventure se razlikuje od uglajenega urbanega paketa Elegant, s poudarkom na raziskovanju cest, ki se vijejo izven urbanega okolja.

Nivo opreme Adventure se od ostalih nivojev opreme razlikuje po ščitniku spodnjega dela avtomobila na zadku in spremenjenim prednjim usmernikom zraka. Na strehi lahko zasledimo srebrne ʺsaniʺ in specifična 18-palčna platišča v temno sivi barvi. Podobno tematiko zasledimo v notranjosti, ki je temnejše barve in ima drugačne sedeže. V prvih 12 mesecih prodaje bo na voljo še nadgradnja paketa Adventure, z različico Premiere Edition, ki bo doprinesla še nekaj vizualnih in tehnoloških bonbončkov. Pod motornim pokrovom ne bo sprememb, na voljo sta 1,5-litrski bencinski motor ali 1,5-litrski hibridni bencinski motor. Toyota Yaris Cross je, v vseh svojih različicah, že na voljo pri prodajalcih.

Dodatne Informacije

toyota.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!