fbpx

La Boutique: očarljiva hišica v srcu Grožnjana

Foto: Booking.com

V okusno prenovljeni kamniti hišici iz 18. stoletja se nahaja počitniška namestitev, ki bo ogrela vašo dušo - La Boutique.

Še pred nekaj leti povsem zapuščena kamnita hišica v srcu Grožnjana, se je po zaslugi lastnice spremenila v pravo lepotico. Starinsko opremljena nastanitev goste začara z domačnostjo in dušo, tako se boste v hipu počutili kot doma. Kamniti zidovi in star les pričajo o bogati zgodovini stavbe same, pohištvo pa je rustikalno, kar le dopolnjuje videz celotne hišice.

A naj vas stari zidovi ne zavedejo, v notranjosti La Boutique najdete vse, kar potrebujete za počitnikovanje, od klime, interneta, dveh televizorjev do stroja za pomivanje posode. Poskrbljeno je za vsak detajl, od udobja do estetskega videza. V pritličju hišice se nahajajo hodnik, mala kuhinja in jedilnica, po stopnišču se povzpnemo v prvo nadstropje, kjer sta dnevna soba s kaminom in kopalnica.

V zadnjem nadstropju sta dve spalnici, ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom. Tudi zaradi razporeditve prostorov je hišica prvotno namenjena družinskemu oddihu, pogosto pa se zanjo odloči tudi družba prijateljev, ki želi skupaj preživeti počitnice. Ljubka hišica je kot nalašč tudi za oddih v dvoje, saj nudi krasen vrt za sproščanje. Na vrtu dišita sivka in rožmarin, gostje pa se lahko v zavetju dišečih grmov oddahnejo od vrtinca vsakdana.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!