Trac-Grabber: v snegu ne boste nikoli več obtičali!

Trac-Grabber
Zadnjič posodobljeno: :

Ni hujšega, če z avtomobilom pozimi obtičite v snegu. Običajno vas ujame na samem, ko ni nikogar v bližini, da bi vam potisnil avto, pa tudi lopate verjetno ne prevežate s seboj. Vse to bo v prihodnje vseeno, če si omislite Trac-Grabber, pas za pnevmatike, ki vas reši iz vsake snežne zagate in bo postal dragocen kot rezervna pnevmatika. Ste vedeli, da s seboj nevede prevažate pripomoček, ki vam pomaga, če nimate nič od zgoraj naštetega?

Osnovne Informacije
Znamka

Trac-Grabber

Model

Cena

46 €

Trgovina

Amazon

Bliža se zima in z njo sneg, kar pomeni, da boste po vsej verjetnosti kdaj z avtom obtičali v snegu. Za primere, ko obtičite v snegu, s seboj prenašajte Trac-Grabber, ki je posebna gurtna za pnevmatike, ki vam pomaga, da se iz godlje rešite sami, brez kakršnekoli pomoči. Kjerkoli in kadarkoli.

Trac-Grabber lahko namestijo še tako nežne roke.
Trac-Grabber lahko namestijo še tako nežne roke.

Gurtna se ponaša z robustnima gumijastima ploščicama (20,3 x 7,6 centimetra), iz zagate pa reši tako mestne palčke kot težkokategorne terence.

PREBERITE ŠE: Slovenski snežni rekordi: najpoznejše sneženje do nižin v Sloveniji


Včasih zimske gume in verige preprosto niso dovolj in takrat boste hvaležni, da ste vložili denar v Trac-Grabber, ki vas bo izvlekel tudi iz blata in drugih situacij, ko se bodo kolesa obračala v prazno.

Trac-Grabber je sofisticirana različica kosa lesa z vrvjo iz videa, ki je pred časom krožil po spletu. Povsem preprosto ga namestite na pogonski kolesi (skozi odprtine platišča potegnemo trak in pričvrstimo z ježkom).

Če nimate ne 1,4-kilogramskega Trac-Grabberja, ne deske in ne nekoga, ki bi vam porinil avto, da se rešite iz snežne pasti, si lahko pomagate kar z avtomobilskim tepihom (glej videoposnetek zgoraj). Poskrbite, da nikoli več ne boste obstali v snegu!

Galerija – Trac-Graber:

Dodatne Informacije

Več informacij:
tracgrabber.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mercedes-Benz EQT – električni mestni dostavnik za posel in družino