fbpx

Trac-Grabber: v snegu ne boste nikoli več obtičali!

Trac-Grabber

Ni hujšega, če z avtomobilom pozimi obtičite v snegu. Običajno vas ujame na samem, ko ni nikogar v bližini, da bi vam potisnil avto, pa tudi lopate verjetno ne prevežate s seboj. Vse to bo v prihodnje vseeno, če si omislite Trac-Grabber, pas za pnevmatike, ki vas reši iz vsake snežne zagate in bo postal dragocen kot rezervna pnevmatika. Ste vedeli, da s seboj nevede prevažate pripomoček, ki vam pomaga, če nimate nič od zgoraj naštetega?

Osnovne Informacije
Znamka
Trac-Grabber
Model
Cena
46 €
Trgovina

Bliža se zima in z njo sneg, kar pomeni, da boste po vsej verjetnosti kdaj z avtom obtičali v snegu. Za primere, ko obtičite v snegu, s seboj prenašajte Trac-Grabber, ki je posebna gurtna za pnevmatike, ki vam pomaga, da se iz godlje rešite sami, brez kakršnekoli pomoči. Kjerkoli in kadarkoli.

Trac-Grabber lahko namestijo še tako nežne roke.
Trac-Grabber lahko namestijo še tako nežne roke.

Gurtna se ponaša z robustnima gumijastima ploščicama (20,3 x 7,6 centimetra), iz zagate pa reši tako mestne palčke kot težkokategorne terence.

PREBERITE ŠE: Slovenski snežni rekordi: najpoznejše sneženje do nižin v Sloveniji


Včasih zimske gume in verige preprosto niso dovolj in takrat boste hvaležni, da ste vložili denar v Trac-Grabber, ki vas bo izvlekel tudi iz blata in drugih situacij, ko se bodo kolesa obračala v prazno.

Trac-Grabber je sofisticirana različica kosa lesa z vrvjo iz videa, ki je pred časom krožil po spletu. Povsem preprosto ga namestite na pogonski kolesi (skozi odprtine platišča potegnemo trak in pričvrstimo z ježkom).

Če nimate ne 1,4-kilogramskega Trac-Grabberja, ne deske in ne nekoga, ki bi vam porinil avto, da se rešite iz snežne pasti, si lahko pomagate kar z avtomobilskim tepihom (glej videoposnetek zgoraj). Poskrbite, da nikoli več ne boste obstali v snegu!

Galerija – Trac-Graber:

Dodatne Informacije

Več informacij:
tracgrabber.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.