fbpx

Movember tek 2017: najbolj brkati tek v Sloveniji bo Ljubljano spet ovil v brke

Movember tek 2017 se vrača v Ljubljano! V soboto, 25. novembra 2017, bo v Ljubljani potekal že šesti Movember tek zapovrstjo. Z zborom ob 10.30 na Prešernovem trgu se bo otvoril ta družabni dogodek, katerega namen je predvsem ozaveščanje o zdravju moških ter spodbujanje raziskav o raku na prostati. Prijavnice so že odprte.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
0 €

Movember tek 2017, najbolj brkati tek v Sloveniji, se že šesto leto zapovrstjo vrača v našo prestolnico.  V soboto, 25. novembra 2017, se bomo ob 10.30 zbrali na Prešernovem trgu. Ob 11.00 se začne štart dobrodelnega teka, katerega namen je podpiranje raziskav o raku na prostati ter ostalih rakih, ki ogrožajo moške. Tek tako ni namenjen zagretim tekmovalcem, temveč vsem, ki se jim zdi pomembno poslanstvo gibanja Movember ter so zavezani zdravemu načinu življenja. Tek bo potekal po že uveljavljeni trasi Prešernov trg–Tivoli–Ljubljanski grad–Prešernov trg. Prijave za Movember tek 2017 so že odprte. Pa ne pozabite na brke!

PREBERITE ŠE: TEDxLjubljana 2017: ideje vredne rasti

Utrinki iz lanskega Movember teka
Utrinki z lanskega Movember teka

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.movembertek

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.