fbpx

Trend notranjega oblikovanja 2022: barve nadomeščajo skandinavski minimalizem

Foto: Manwithahammer/ Instagram

Poslovite se od skandinavskega minimalizma, saj letošnji najbolj moderni interieri eksplodirajo s kontrasti in bogatimi barvami. Minimalizem že leta kraljuje v trendih notranje opreme zaradi svoje prefinjene in prijetne privlačnosti. Dolgoletno priljubljenost skandinavskega minimalizma pa zdaj prehiteva vesela eklektika.

Eklekticizem v notranjem oblikovanju presega meje običajnega, saj na oseben in samozavesten način združuje elemente, ki so v osnovi različni. Eklektični stil ne pomeni zmede, temveč sodelovanje vseh oblik, barv, stilov, tekstur in vzorcev. Za to smer notranje opreme je značilna kombinacija različnih stilov, pop ali zgodovinskih elementov, svetlih barvnih poudarkov in maksimalizma.

Zato v tej sezoni spremenite svojo domačo dekoracijo v igro in se prepustite vznemirjenju kaosa. Pri prenovi svojega doma za leto 2022 se ne bojte eksperimentirati, kombinirajte različne vzorce, materiale, saj gre dekoriranju za kombiniranje najboljših poudarkov osebnosti in ustvarjalnosti. Gre za popoln način izražanja okusa in preferenc. Ni omejitev za to, kar lahko ustvarite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!