fbpx

Trend rumena barva: kako jo nositi in s čim kombinirati

Foto: Hanen Souhail / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Trend letošnjega leta je zagotovo rumena barva, še posebaj v kombinaciji s sivo, saj je slednja ena najbolj vsestranskih barv. Gre za Pantone barvi Ultimate Grey in Illuminating.

Če se obotavljate nositi rumena oblačila, se poslužite le modnih dodatkov v živo rumeni barvi. Priporočljivo je, da rumeno barvo oblečete bližje obraza, saj koži daje vitalnost in sijaj. Vendar je pomembno, da najdete pravi odtenek rumene barve, ki pristaja vašemu tonu kože in barvi las. Svetlolaske boste zasijale v pastelnih tonih rumene, temnolase si lahko privoščite močnejše odtenke rumene, medtem ko rdečelaske lahko posežete po odtenkih, ki spominjajo na zlato barvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Fox (@victoria_fox0001)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Da bosta siva in rumena bolj izraziti, poskusite izbrati enobarvna oblačila. Sivo barvo lahko nadomestite tudi s srebrno ali zlato. Kontrastne barve lahko uskladite z bolj umirjenimi toni, kot so masleno rumena, barva smetane, različni rjavi in modri toni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!