Trend: Ženske kopalke 2015

V iskanju trendov za ženske kopalke 2015 - in pričakovanju visokih temperatur, bučanja valov ter tople mivke - smo preverili ponudbo letošnje kopalne mode. Tu je bogat izbor kopalk ponudnikov hitre mode, v katerem smo zajeli modne bikini kopalke, enodelne kopalke in kopalke brez naramnic.

S pomladjo so tu tudi sveži trendi za ženske kopalke 2015. Letos bomo na plaži modne v bikiniju s tropskim potiskom, enodelnih kopalkah s prikupnim peplumom in kopalkah brez naramnic v trendovskih geometrijskih vzorcih.

Ženske kopalke 2015: Bikini

Med trendi za ženske kopalke 2015 so na prvem mestu bikini kopalke, na katerih se letos bohotijo rese, volani, rože, navtične črte in živalski vzorci. Modne bomo tudi v dvobarvnem bikiniju iz materiala, ki spominja na neopren, namesto zgornjega dela bikinija pa lahko izbiramo tudi med topi vseh oblik in velikosti.

Ženske kopalke 2015: Enodelne

Enodelne ženske kopalke so lahko prav tako seksi kot bikini. Letos lahko izbiramo med domiselnimi modeli s tropik, cvetličnim in črtastim potiskom, všeč pa so nam tudi prelivajoče se barve, gingham vzorec, mornarski pridih in inovativno zavezovanje tako na hrbtu kot tudi okoli vratu.

Ženske kopalke 2015: Brez naramnic

PREBERITE ŠE: Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta

Letošnja izbira ženskih 2015 kopalk brez naramnic je bogata, saj lahko izbiramo med kopalkami brez naramnic s prosojnimi vložki in zapeljivimi izrezi, opažene pa bomo tudi v trendi modelih, posutih s črtami, trikotniki in vintage vzorci.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženski čevlji 2020: 6 modnih čevljev za jesen, ki jih nestrpno pričakujemo