Trendi & modne moške kopalke 2015

Modne moške kopalke - 2015

Moške kopalke 2015 nakazujejo jasen trend zanimivih hipnotičnih vzorcev, čeprav se na trenutke zdi, da je dovoljeno in modno pravzaprav vse. Izjemno moderni so potiski fotografij na samo tkanino, ki tako ustvarjajo vtis prelivov. Še vedno pa je pomembno, da moški izberete takšne kopalke, ki vam najboje pašejo in vašo postavo predstavijo v odlični luči. Saj veste kaj mislim!

Moške modne kopake 2015 se v letošnjem letu ne omejujejo na strogo en stil  temveč vam ponujajo paleto možnosti s katerimi boste modni. Vsekakor so v ospredju hipnotični vozorci, ki so pravzaprav edini jasni trend, ki se ga držijo vse blagovne znamke. Ti lahko predstavljajo ponavljajoč vzorec ali linije, ki ustavrjajo občutek optične iluzije in nekakšen 3d efekt. Prav tako pa je letos izjemno izrazni trend potiska fotografij na tkanino in s tem ustvarjanje ambientalne tkanine, ki na določenih “zadnjicah” izpade prav kul in prav zares seksi.

Moška “kopalna” moda v letošnjem letu predvsem poudarja igrivost materialov. Tudi, če boste ostali pri enostavni dobri klasiki (enobarvne kopalne hlače) z malo smisla za komibnatoriko obuval in vaših kopalk lahko ustvarite prav trendovski #feeling! Zato hitro vržite pogled v vašo omaro in predno se spravite nakupovati ta izjemno hedonističen kos oblačila, preverite spodnje galerije za inspiracijo!

Vzorci – Galerija kopalk za moške 2015

Potisk – Galerija kopalk za moške 2015

Zabavne ilustracije – Galerija kopalk za moške 2015

Kjub zgornjim fotografijam moških modnih kopalk, pa morate biti ob izbiri kopalk izjemno pozorni na vaš tip postave. Kajti določeni modeli lahko poudarijo vaše napake in skrijejo vaše adute. Zato se pred nakupom vsekakor posvetujte z nekom, ki je vešč modnega stylinga in bo v vaši postavi prepoznal model, ki vam bo pristajal.

Velika foto galerija – Modne moške kopake 2015

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neznansko seksi so najboljše moške ure, ki mu jih lahko podariš kot darilo!