fbpx

Tri astrološka znamenja lahko pričakujejo čudovito zimo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Sreča se jim bo nasmehnila, končno prihaja obdobje, ki se ga bodo spomnili še dolgo!

To so po mnenju astrologov tisti srečneži, ki bodo v prihajajočih zimskih mesecih občutili srečno življenje.

Bik

Za pripadnike tega znamenja je obdobje, v katerem bi morali to čim bolje izkoristiti in tvegati, zdaj ali nikoli. Čas je, da se usedejo, razmislijo o preteklosti in kaj so se iz nje naučili, kaj jih je spremenilo. To jim bo odprlo nove poglede na življenje in svet okoli njih ter jim omogočilo, da bodo v bližnji prihodnosti izbrali najboljše zase.

Biki bodo to zimo doživeli največ pozitivnih sprememb v karieri, čeprav je to tudi dobro obdobje za povezovanje z novimi ljudmi, druženje in boljšo komunikacijo. Počutil se bo manj osamljene, saj bo spoznal čudovite ljudi in spletli kakovostna prijateljstva.

Sreča bo na njihovi strani. Foto: Andrik Langfield / Unsplash

Prav tako jim zima prinaša vznemirjenje na ljubezenskem področju, več optimizma in dinamike. Biki, ki so v odnosih, bodo deležni več razumevanja in podpore svojih partnerjev in bodo to zelo cenili.

Devica

Prišel je čas, ko bodo device zasluženo poplačane za ves svoj trud, čez zimo pa bodo njihove sposobnosti prišle do izraza. Ljudje jih bodo pohvalili bolj kot običajno, nanje pa je, da sprejmejo komplimente, saj si jih zaslužijo. V lažni skromnosti ni nič plemenitega in oni se tega zavedajo, zato bodo uživali v pozitivnih odzivih. Pripadniki tega znamenja bodo v naslednjih mesecih blesteli od strasti in pristnosti, njihovo razpoloženje pa bo na višku. Njihova inovativnost bi lahko vodila do pozitivnih poslovnih sprememb.

Samski si boste to zimo opomogli od bivših ljubimcev. Vsekakor morajo imeti v mislih, da bodo poteze, ki jih naredijo zdaj na ljubezenskem področju, zagotovo pokazale rezultate v prihodnosti.

Mrzli dnevi, jim bodo prinesli topel nasmeh. Foto: Clay Banks / Unsplash

V odnosih bodo device znale rešiti nekaj starih nesoglasij s partnerjem in se bolj posvetiti pozitivnemu v njem. Stvari bo lahko videl z novega, boljšega zornega kota.

Kozorog

Pripadnikom tega znamenja astrologi letošnjo zimo napovedujejo čarobno obdobje. Za njimi je burno leto, polno poguma in načrtov za prihodnost. Kar so si želeli v težkih mesecih, se bo zdaj končno lahko uresničilo in uživali bodo v prednostih truda in dela.

To zimo bodo kozorogi več kot pripravljeni na nove izzive, napredek, vlaganje v prihodnost …

Zimski čas jim bo prinesel odgovore. Foto: Martin Reisch / Unsplash

Natančno bodo vedeli, kaj hočejo in kaj potrebujejo za dosego svojih ciljev. Pred njimi so meseci, polni optimizma in pozitivne energije.
Imeli bodo kakovostne odnose z drugimi ljudmi, ozavestili pa bodo tudi, da si je treba vzeti čas zase, in pomen rednega sproščanja in počitka.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.