Trnfest: 24. tradicionalni ljubljanski poletni festival bo!

Trnfest bo!
Zadnjič posodobljeno: :

Kot vsako leto bo po dvorišču Kuda France Prešeren tudi letos zadišalo po slastni pečeni koruzi. Festival Trnfest namreč bo, in sicer od 5. do 29. avgusta.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kud France Prešeren

Organizator

Kud France Prešeren

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost

V organizaciji KUD France Prešeren in Ustanove nevladnih mladinskega polja “Pohorski bataljon” bo med 5. in 29. avgustom potekal 24. tradicionalni mednarodni poletni festival Trnfest, ki bo popestril poletno dogajanje slovenske prestolnice. Zadnje tri dni ga bo dopolnil še družinski festival Emonska promenada.

Dobre tri tedne brezplačnega dogajanja ponuja program za mlado in staro, za ljubitelje glasbe, gledališča, razstav, filmskih projekcij in ustvarjalnih delavnic za otroke. Vsi dogodki Trnfesta bodo potekali na dvorišču in v prostorih KUD France Prešeren Trnovo. Dogajanje bo v zadnjem tednu na dvorišču med 27. in 29. avgustom tradicionalno dopolnila Emonska promenada, sestrski festival, namenjen družinam.

Ker je KUD France Prešeren je lociran v osrčju spalnega naselja, se bo vsakodnevno dogajanje ponovno zaključilo ob 22. uri in se nato preselilo v dvorano, navadno z DJ-programom ali gledališko predstavo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.kud.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Menažerija: 37 dni božiča