fbpx

Tudi on obožuje čokolado – kakšen partner bo?

Čokolada, ti in on...

Foto: Miramax Films

Ali lahko vaša - in njegova - najljubša vrsta čokolade pokaže, kateri moški bo vaš idealni partner? Si predstavljajte, da lahko. Nepredstavljiva sladka blaženost. In kaj, če ima on rad mlečno, ti pa temno čokolado? Hm? Boš preprosto kupila oboje, kajne?

Ste presenečeni, da lahko izbira čokolade razkrije številne značajske poteze, ki se jih morda niti ne zavedate – pravi Juliet Boghossian, psihologinja in strokovnjakinja za hrano. Ugotovila je, da je najljubši okus čokolade odličen sladki smerokaz za izbiro partnerja.

Preberite, če želite izvedeti nekaj o sebi, pa tudi o tem, kam naj vas potencialni partner pelje na zmenek.

Mlečna čokolada

Osebnost: Ste tradicionalna, prisrčna, odprta, dostopna in odgovorna oseba. Potrebujete ravnotežje, mir in stabilnost.

Idealen izlet: Všeč vam je staromodno dvorjenje. Večerja in kino sta popolna izbira, a če boste sedeli v svoji najljubši restavraciji, kjer vas ali njega poznajo po imenu, boste v svojem elementu.

Idealen partner: Nasprotja se privlačijo. Ljubitelji bele in temne čokolade vam najbolj ustrezajo. Moški, ki ima rad belo čokolado, vas bo spodbudil, da bolj uživate v življenju, in da ne boste vsega jemali preveč resno. Ljubitelj temne čokolade pa vas bo spodbudil, da boste drznejši, da boste tu in tam premišljeno tvegali.

Je vaš moški ljubitelj bele čokolade? Emy / Unsplash

Bela čokolada

Osebnost: Ste veselega narave, igrivi in svobodni, pogosto duša in srce zabave. Spogledljivi, impulzivni, radodarni, topli in nikoli ne obsojate drugih.

Idealen izlet: Ne marate biti na mestu in mirno sedeti. Za vas je idealna izbira zabavna in zahtevna dejavnost, kot so deskanje na snegu, jadranje, rolanje, dolg sprehod ob reki ali guganje v parku. Radi pozabite na svoje dnevne obveznosti in se prepustite trenutku.

Idealen partner: Lahko se prilagodite in strinjate z vsemi tremi vrstami ljubiteljev čokolade, toda za vas je prava izbira nekdo, ki ima rad mlečno čokolado, ker bo to pomirjujoča protiutež vašim včasih norim idejam.

Sladka ljubezen. Foto: Alleksana / Pexels

Temna čokolada

Osebnost: Ste nagajiv plesalec v svojem filmu življenja, izmuzljivi, vendar polni strasti, radodarni, izbirčni in pogosto skrivnostni. Radi poveste, kar mislite, brez dlake na jeziku. Ste iskreni in to iskreni do srži, znate hitro obdelati podatke in oceniti situacijo ter tvegati.

Idealen izlet: Potrebujete enakovrednega partnerja, ki vam lahko sledi v energiji in tempu. Izlet iz sanj je edinstven in domiseln, pa naj gre za avanturistično potovanje, kot je safari, ekskluzivna večerja v restavraciji s petimi zvezdicami ali čudovita umetniška izkušnja v gledališču ali na koncertu.

Idealen partner: Dobro se poznate in veste, da boste srečni z moškim, ki vam je enak po osebnosti, strasti in ambicijah. Zato se držite tistih, ki jim je všeč temna čokolada.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!