Učinkovit naravni lifting z linijo izdelkov Caudelie

Zadnjič posodobljeno: :

Caudalie je blagovna znamka naravne kozmetike za nego obraza in telesa. Njeno poreklo je francoska pokrajina Bordeaux, ki je znana po dolgoletni tradiciji gojenja vinske trte, kar se odraža tudi v linijah Caudalie izdelkov. Caudalie s strokovnjaki že več kot 20 let raziskuje in preizkuša aktivne sestavine vinske trte in njenih plodov ter jih vključuje v inovativne linije izdelkov proti staranju kože.

Bili so prvi, ki so proti procesu staranja v negovalni kozmetiki izkoristili neverjetne lastnosti Resveratrola, naravne molekule iz stebel vinske trte. V sodelovanju z dr. Davidom Sinclairjem, profesorjem genetike na univerzi Harvard, pa so razvili nov patent, ki združuje Resveratrol in hialuronsko kislino. Znanstveniki na univerzi Harvard so namreč odkrili, da Resveratrol iz vinske trte veča naravno nastajanje hialuronske kisline v koži. Pri Caudalie so sedaj obe sestavini združili še z veganskim kolagenom in oblikovali novo inovativno linijo izdelkov Resveratrol – Lift, ki deluje tako, da zapolni gube, obraz pa učvrsti in mu povrne volumen.

Linija izdelkov Resveratrol – Lift

Resveratrol je najmočnejši antioksidant

Resveratrolu, povsem naravni snovi, ki ga vsebujejo nekatere rastline in sadje, se pripisuje marsikatere koristi za zdravje. Resveratrol učinkuje tam, kjer ga človek potrebuje. Ima ogromno zdravstvenih učinkov. Najbolj znan je gotovo po svojem antioksidativnem delovanju, poleg tega pa učinkuje tudi protivnetno, česar ne gre prezreti.
Resveratrol namreč varuje telo pred učinkom prostih radikalov. To so molekule, ki imajo nestabilno kemijsko strukturo, zaradi česar napadajo druge molekule v telesu, pri tem pa povzročajo oksidativni stres ter posledično poškodujejo genski zapis. Antioksidanti proste radikale na nek način prestrežejo, nevtralizirajo in zavirajo ter na ta način telo varujejo. Zaradi tega zavirajo staranje kože, višajo telesno sposobnost in krepijo imunski sistem.

Resveratrol kot učinkovito antioksidativno sredstvo

Resveratrol iz vinske trte

Vinska trta sintetizira Resveratrol za svojo zaščito in obnovo. Ta ji podaljša življensko dobo kar do 100 let. Ja, prav ste prebrali. Vinska trta preživi 100 in več let. Znanstveniki so odkrili, da Resveratrol iz vinske trte (PATENT PCT/IB2015/054257 Cudalie in Univerza Harvard) veča naravno nastajanje hialuronske kisline v koži. Hialuronska kislina zapolni gube in veča volumen obrazu, medtem ko ga Resveratrol učvrsti.
Raziskave povezane z Resveratrolom pa so bile opravljene tudi v Sloveniji. Med marcem in julijem 2017 so na mariborski Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo preučevali njegove učinke na človeško telo, rezultati pa so nadvse obetavni. Med drugim so tudi tu dokazali antioksidativno delovanje ’molekule prihodnosti’, kot pravijo resveratrolu, pa tudi pomemben vpliv substance na zaviranje staranja in zmanjševanje tveganja za pojav srčno žilnih bolezni ter celo rakavih obolenj.

Linija izdelkov Resveratrol – Lift

Linija Caudalie Resveratrol – Lift sestoji iz petih izdelkov:

Resveratrol – Lift učvrščujoči serum

Resveratrol lift učvrščujoči serum
Subtilno omehča obrazne linije in na naraven način upočasni proces staranja. Vsebuje novi Caudalie patent, ki v kombinaciji s stabiliziranim Resveratrolom iz vinske trte poskrbi za čvrstost kože.

Resveratrol lift bogata dnevna krema

Resveratrol lift bogata dnevna krema

Ta inovativna krema z lahko teksturo je mehka kot kašmir in se bori proti znakom staranja, medtem ko vašo kožo s popolnoma navadnimi sestavinami globinsko nahrani.


Resveratrol lift vlažilna lahka krema
Resveratrol lift vlažilna lahka krema

Formulirana z novim Caudalie patentom, ki spodbuja kožne celice, da same povečajo tvorjenje lastne hialuronske kisline. Bogata formula pomaga zgladiti in redefinirati gube ter vrniti koži potrebno čvrstost in mladosten videz.

Resveratrol lift balzam za lifting področja okoli oči

Resveratrol lift balzam za lifting področja okoli oči
Spodbuja kožne celice, da same povečajo tvorjenje lastne hialuronske kisline. Uporablja se za učinek pomlajevanja področja okrog oči, saj pripomore pri učvrstitvi očesnih vek, zmanjšanju zabuhlosti ter temnih kolobarjev okrog oči, pri tem pa pomaga pri glajenju gub.

Resveratrol lift nočna krema
Resveratrol lift nočna krema
Resveratrol v bogati nočni kremi odpravlja opazne gube, povečuje čvrstost in regenerira kožo.

Dodatne Informacije

vivaderm.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!