fbpx

Ultimativni luksuzni resort na Maldivih

Maldivi

Če ni snega in zimske idile, ko si jo najbolj želimo, pričnejo misli uhajati k turkiznemu morju, koralam, lagunam in belemu pesku. Reethi Rah Resort na Maldivih bo podžgal domišljijo.

Za vse, ki v svetu luksuznih in oh in sploh kul počitniških destinacij iščejo najboljše, bo Reethi Rah Resort prava izbira. Je na Maldivih, ima 5 zvezdic, nočitev pa stane od 950 do 1700 dolarjev.

Reethi Rah Resort se nahaja na atolu North Male in je resort, ki ga sestavljajo vile s 5 zvezdicami, gre pa za enega izmed luksuznih projektov One&Only. S šestimi kilometri zasebne obale je ta resort med večjimi. Ima dvanajst osupljivih plaž in 130 luksuznih vil – prav vsaka ima razgled na ocean in neposreden dostop do lagune, ogromno zasebno verando in pomol. Vile, tako tiste na zemlji kot one nad morjem so dizajnersko oblikovane, prav nič pa ni prepuščeno naključju. Gost je kralj in četudi na odmaknjenem atolu, je skorajda ni želje, ki je ne bi mogli uresničiti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.