Umetniško sodelovanje – otroci rišejo, očka barva

Happy girl je edina slika, ki ''naročniku'' ni bila po godu. Hči je namreč protestirala, da dekle na fotografiji zagotovo ni imela mišljenega rdečega puloverja.

Ko se združita umetniški talent odraslega in otroška kreativnost nastane lahko nekaj prav čudovitega. V tej zgodbi očka barva, kar mu naročita sin in hči.

Tatsputin je uporabniško ime kreativnega očka, ki – sodeč po številnih pozitivnih ocenah – verjetno ne bo prav dolgo ostalo skrito za nadimkom. Pred nekaj dnevi je na Reddit na pobudo svoje žene predstavil osupljivo sodelovanje s svojimi otroci. Tatsputin vsak mesec preživi deset dni svoje službe izven države, kar znese vsak mesec tri ure na letalu. Porabi jih tako, da barva risbe, ki sta jih narisala njegova otroka, danes petletna hči in leto starejši sin.

Začel je z uporabo barvnih svinčnikov, kasneje je presedlal na iPad in program Artstudio, toda vrnil se je nazal k barvicam. Pri barvanju mu dajo otroci popolnoma proste roke. Edinole enkrat je prišel v konflikt s hčerko, ko je vztrajala da majica na nekem liku ni bila mišljena v rdeči barvi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mamica našteje 27 stvari, za katere si želi, da bi jih vedela, preden je dobila otroke: starši s celega sveta ji ploskajo!