Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili

Zunaj dežuje, mi pa pod dežnikom strumno korakamo proti lokalu ali na obisk, kjer se zadržimo kakšno urico, medtem pa neha deževati. Ko pogledamo skozi okno, se novice razveselimo in se zadovoljni odpravimo domov. In tam ugotovimo, da smo pozabili dežnik. Stokrat doživeto, kajne?

The Unforgettable Umbrella je dežnik, v katerega so namestili tehnologijo Bluetooth, prek katere boste dežnik povezali s pametnim telefonom.

Ne samo to, opremili so jo tudi z digitalnim ‘vremenarjem’, ki vas bo opozarjal na vremenske spremembe. Ideja se je porodila meteorologu Ricku Reichmuthu, ki je potreboval 3 leta za razvoj in testiranja, da je lahko dežnik predstavil.

Ogrodje sestavljajo izjemno močna steklena vlakna, ki omogočajo boj z vetrom, ki piha tudi z 90 km/h. Ročno šivane teflonske dele, ki se vpenjajo v ogrodje, pa boste le stežka strgali ali kako drugače poškodovali. Dežnik in pametni telefon bosta prek aplikacije lahko komunicirala, tako da je strah po ponovni izgubi zdaj odveč.

Na voljo sta dve različici, in sicer navaden ter zložljiv. Prvi stane 55 evrov, drugi pa 50 evrov.

Galerija –  Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili

Dodatne Informacije

Več informacij:
weathermanumbrella.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!