fbpx

Unikatno in pisano za naše najmlajše

Unikatno in pisano za male in velike

Taša Gorjanc šiva in ustvarja, predvsem za male, a je všeč tudi velikim. Predpasniki in kuharske kape in slinčki in vedno kaj novega.

Predvsem za male in velike kuharja prihajajo izpod rok Taše Gorjanc prisrčni, barviti in potiskani unikatni izdelki. Za fantke in punčke ustvarja predpasničke, kuharske kapice, poletne rutice, torbice za kolo/poganjalčka, pasove za orodje, tematske predpasnike za igro vlog, vodoodporne ustvarjalne in kuharske predpasničke, vodoodporne slinčke, predpasnike za vzgojiteljice in še in še.

In kako se je vse skupaj pričelo? Kot ponavadi, z zgodbo iz toplega doma in nečim, česar ni, pa bi potrebovali. Za pričetek je sinovoma Taša sešila kuharski kapici, ker sta se pač izjemno rada igrala v svoji mini kuhinji in kuhar res ni kuhar brez prave kuharske kapice. Pohvale drugih mamic so Tašo Gorjanc spodbudile in nastajati je pričela linija izdelkov Otroci kuhajo in pečejo. V njej najdemo vse zgoraj našteto v objavljeno v galeriji. Taša, ki se je izobraževala v različnih umetniških smereh, edinole pri šivanju se uči sama sproti, pa že kreira nove izdelke in nove linije. Da bodo tudi mini kuharji karseda prisrčno opravljeni.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
https://www.facebook.com/otrocikuhajopecejo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!