fbpx

urbani ritmi s Kazino DanceArt: Street jazz

Kultna plesna šola Kazina skupaj z ekipo City magazina pripravlja to jesen in zimo druženje ob različnih urbanih ritmih. Serija dogodkov se bo začela s plesom, ki je zaznamoval in zaznamuje pop glasbo. Street jazz je pri svojih nastopih uporabljal Michael Jackson, nadgrajujejo pa ga zvezde, kot sta Britney Spears ali Justin ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Plesna šola Kazina, Kongresni trg 1, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Kultna plesna šola Kazina skupaj z ekipo City magazina pripravlja to jesen in zimo druženje ob različnih urbanih ritmih. Serija dogodkov se bo začela s plesom, ki je zaznamoval in zaznamuje pop glasbo. Street jazz je pri svojih nastopih uporabljal Michael Jackson, nadgrajujejo pa ga zvezde, kot sta Britney Spears ali Justin Timberlake. Spoznali se bomo z osnovami hip hopa in jazz baleta ter se naučili nekaj prepoznavnih plesnih trikov, s katerimi bomo opaženi na zabavah in plesišču. Prijava na naši spletni strani www.citymagazine.si.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.