Špagarice uRope – sandali, ki ne gredo nikoli iz mode

uRope špagarice

Špagarice uRope so poletno obuvalo, ustvarjeno za urbane nomade in športne uživače. Izdelane so iz trpežnih in mehkih polipropilenskih vrvi, zaznamujejo pa jih zanimive, sodobne oblike in pisane barve. Nomadski sandali uRope med hojo nudijo obilico udobja in so primerni tako za potepanja in športne aktivnosti kot ležerne dneve, ko se nam kaj dosti ne ljubi, saj sploh ne vemo, da jih imamo na nogah. Kombiniramo jih lahko s široko paleto poletnih oprav. Z njimi ne boste ostali neopaženi!

Špagarice uRope osvajajo tako moška kot ženska stopala. In ni težko ugotoviti, zakaj. Ne le, da so udobne, trpežne, vsestranske ter po meri in okusu vsakega (na voljo je mnoštvo modelov in barvnih kombinacij), tudi z vzdrževanjem nimamo kaj dosti opravka. Operete jih namreč kar v pralnem stroju in posušite na soncu. Če se vrv natrga, jo mirne duše odrežete, saj sandali niso šivani, zato jim s tem ne boste prav nič škodovali. Tako kot jim ne škodujejo ne sonce, ne slana voda in ne dež, zato ne bodo nikoli ”abšlesane” in bodo ne glede na karkoli obdržale ne samo barve, ampak tudi obliko.

PREBERITE ŠE: Kavbojski škornji predelani v sandale. Praktično ali modni polom?

uRope špagarice obračajo poglede.
Špagarice uRope privlačijo poglede.

Špagarice uRope izdelujejo v Nikaragvi (Srednja Amerika) in Severni Karolini (ZDA), na voljo pa so tudi v Sloveniji, in sicer po ceni med 40 in 42 evri, za otroke pa po 35 evrov. Med ponudbo znamke uRope najdemo tudi unikatne lanene torbe z vzorci, ki se odlično podajo k špagaricam uRope. Vsekakor zmagovita kombinacija tega poletja.

Špagarice in lanene torbe uRope:

Dodatne Informacije

Več informacij:
urope.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!