V avtu se je mečkala s fantom, zato ji ga je jezni oče zmečkal z bagrom

Jezni oče uničili hčerkinega Audija A4, da bi se ta naučila lekcije.

S tem očetom ni šale! Američan Mike Card je svoji hčerki z bagrom povsem zmaličil njenega 15 tisoč evrov vrednega Audija A4, potem ko je ta v njem s svojim fantom počela nekaj, kar ji je strogo prepovedal. Je šel oče predaleč? Njegov sin meni, da ne. Kazen pač mora biti vzgojna!

Kaj se zgodi, če te oče zaloti, da se s fantom mečkaš v avtomobilu, ki ti ga je podaril in ti je to striktno prepovedal? Če si Američan Mike Card, potem sedeš v bager, se z nakladačem lotiš jeklenega konjička in se z njim igraš kot z žmukljem smrklja na konici prsta do nerazpoznavnega. Pa čeprav je avto Audi A4 plačal iz lastnega žepa.

PREBERITE ŠE: Slovenia vs. Talk Shows: Slovenija v tujih pogovornih oddajah kot dvorni norček

Audi A4 preden se je nad njim znesel jezni oče.
Audi A4, preden se je nad njim znesel jezni oče.

In kaj o vsem skupaj meni njegov sin, Kaylor Card, ki je vse skupaj spravil na splet? Na Facebooku je pod fotografijo napisal: ”Ko mora oče dokazati smisel nečesa.” Na fotografiji je označil tudi svojo sestro Ashlyn in s tem še dodatno vtrl sol v njene rane. Ter zaključil: ”Vse, kar lahko rečem, je, da Brandona Andersona v tem avtu ne bomo več videli.”

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
30+ najboljših stvari v življenju, ki jih denar ne more kupiti: če jih nimaš, ti vso bogastvo tega sveta ne pomaga!