Modni trendi jesen 2016: jesen bo v znamenju kap, klobukov in baretk

Modna pokrivala jesen 2016

Kakšne so modne zapovedi za jesen 2016? Jesenski veter je za vogalom. Kmalu bo napočil čas, ko bo treba poletno garderobo zamenjati s prehodnimi in jesenskimi kosi. Z jesenjo prihaja tudi eden od najbolj vsestranskih modnih dodatkov – pokrivalo. Jesen 2016 bo v znamenju kap beanie, klobukov in baretk.

Kakšni so modni trendi za jesen 2016? Jesenska moda je tista, zaradi katere bi morali vsi vzljubiti jesen. Ta letni čas namreč v garderobo prinese toliko različnih kombinacij, toliko različnih modnih kosov in toliko modnih trendov kot nobena druga sezona.

PREBERITE ŠE: Ženska moda za jesen 2016: ključni kosi letošnje jeseni

Zopet bodo in baretke.
Spet bodo in baretke.

Tako kot narava, ki pred zimskim spancem pripravi pravi ognjemet barv, so tudi jeseni dobrodošle vse barve, čevlji vseh oblik in pokrivala vse slogov. Letošnjo jesen bo v znamenju kap beanie, klobukov in baretk. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj navdiha za prihajajoč letni čas.

Modni trendi jesen 2016 – kape, klobuki in baretke:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ etičnih in trajnostnih modnih blagovnih znamk: za nakupe brez slabe vesti