fbpx

V Barceloni nastal hotel v slogu Desiguala

Desigual je opremil precejšen del Barcelona Princess Hotela in vanj prinesel svoj optimistični karakter.

Barcelona Princess Hotel, ki nosi štiri zvezdice, od pred enega meseca naprej brez težav poimenujemo kar Desigual Hotel, saj so predstavili hotelske novosti, ki so nastale v sodelovanju z Desigualom. Sodelovanje je rodilo prepoznavne karakteristike Desiguala – rezultat je unikaten, je barvit in optimističen.

V svojo ”zastavo” je Desigual opremil nadstropji 23 in 24, projekt pa so poimenovali kar po Desigualovem sloganu: ”La vida es Chula.” Za tem sloganom se skriva celotna filozofija, kako Desigual razume življenje. Gre za njihovo ‘’bojno mantro’’, ki bi jo najpreprosteje lahko prevedli kot življenje je lepo. Kot pravijo v podjetju, gre za način življenja, ki je ‘’delo’’ Mediterana, sonca, svetlobe, strasti. Če se vrnemo k 23 in 24 nadstropju – tu se nahaja osemnajst zabavnih sob, ki jih poleg razgleda na mesto ali na morje, krasijo prepoznavni elementi Desiguala, skupaj z omenjenim sloganom na steni. Stene krasijo zabavne ilustracije, svetila so v celoti porisana v Desigualove vzorce, barvit ”vibe” nosijo tudi kopalnice.

Tudi prostor za druženje je povsem v Desigualovem slogu, barva koktajla se tu povsem ujame z barvami, ki obdajajo prostor. Če bi morali izpostaviti kaj izstopajočega, lahko zapišemo le, da iz tega prostora vpijeta pozitiva in energija. V tem prostoru je prav vse oblikovno dovršeno do zadnje malenkosti, od vzorcev na preprogi, pletenih svetil, puhastih blazin, do ročno izdelanih kavnih mizic, ki so delo lokalnih obrtnikov.

Za konec pa najboljše – Desigualski je tudi bazen, ki je poleg tega še eden najvišjih v mestu, zagotovo pa najbolj barvast in energičen. Je potrebno omenjati neverjeten razgled?

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.hotelbarcelonaprincess.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!