fbpx

V Ljubljano prihaja nogometna ikona in glasbeni mojster Djibril Cissé – Tcheba!

Klub Cirkus bo 1. februarja 2020 gostil legendarnega nogometaša/DJ-ja, Djibrila Cisséja - Tchebo. Tako kot na igriščih ga tudi za mikserjem odlikuje divja energija!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Klub Cirkus, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
8,00 €

V klub Cirkus prihaja legendarni golgeter Liverpoola, Marseilla, Panaithinaikosa in francoske izbrane vrste, Djibril Cissé – Tcheba. Njegov talent z igrišč poznate, vsaj tako strastno pa je že od najstniških let predan glasbi. V Cirkusu vas bo razgibal z mešanico reggaetona, r&b-ja, hip hopa, afro housa, trapa in drugih ritotresnih ritmov, med katere zna odlično vmešati še kako pop-rock petardo ali pa nepozabno klasiko 90. let prejšnjega stoletja.


Pa naj vas njegova športna slava ne zavede! Djibril je mojstrski DJ z bogatimi izkušnjami, ki ga je ob mnogih festivalih že gostila tudi londonska klubska ikona Ministry of Sound, kot na igriščih pa ga tudi za mikserjem odlikuje divja energija!

Dodatne Informacije

Več informacij:
djibrilcissetcheba.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!