fbpx

V trampolin parku WOOP! bomo skakali že …

Trampolin park WOOP!

Največji trampolin park v Sloveniji, ki ga gradijo slavni akrobati Dunking Devils, svoja vrata v Ljubljani odpira že s 1. decembrom. Pod energičnim imenom WOOP! in odet v žive barve bo park nudil več kot 100 trampolinov ter druge športne atrakcije, ki ponujajo nov način razvedrila, adrenalina in fizične aktivnosti.

Na 3500 kvadratnih metrih boste v trampolin parku WOOP! poleg ogromno trampolinov našli tudi adrenalinski poligon, slackline, trapez, napihljivo blazino, trampolinski zid, gimnastično jamo s penami, prostor za igro med dvema ognjema na trampolinih, košarkarske koše za zabijanje ter interaktivno igralno steno. Poleg prostega skakanja bodo v trampolin parku WOOP! potekale še vodene vadbe na trampolinih, v njem boste lahko praznovali rojstni dan, organizirani bodo tudi športni dnevi za vrtce in šole ter teambuildingi za podjetja. Poseben del trampolin parka WOOP! bo namenjen poklicnim akrobatom ter vsem tistim, ki bi želeli izboljšati svoje akrobatske veščine na vrhunski opremi.

Vsi, ki si ustvarite svoj spletni profil na www.woopljubljana.si/moj-profil pred 24. 11., boste sodelovali v nagradni igri, kjer za nagrado dobite cel WOOP! zase. Tako boste z malo sreče skakali že pred uradno otvoritvijo, s sabo pa lahko pripeljete kar 50 prijateljev!

Galerija – Trampolin park WOOP!

Dodatne Informacije

Več informacij:
Leskoškova cesta 2 (BTC Ljubljana – nasproti avtocentra KMAG)
woopljubljana.si, facebook.com/woopljubljana, instagram.com/woopljubljana

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!