V trendu so frizure v pastelnih odtenkih bombonov

Trendi pastelni lasje

Frizure v barvah pastelnih bombonov so zadnji modno-lepotni trend, ki je kot nalašč za vse ljubiteljice opaznega in odštekanega. Preverimo, kakšni odtenki so v laseh manekenk sijali na predstavitvah resort kolekcij znanih modnih hiš in preverimo, katere zvezdnice so sveži modni zapovedi že podlegle…

V kolikor lahko sodimo po pregledu zadnjih resort kolekcij in kolekcij za jesen/zimo 2016, lahko z gotovostjo trdimo, da so frizure v pastelnih barvah najnovejši modni hit in bodo modne še nekaj prihodnjih sezon. Ko so zvezdnice kot so Kylie Jenner, Kaley Cuoco in Ellie Goulding pred časom svoje lase spremenile v sladkorno peno, temu nismo namenjali preveliko pozornosti. Po ogledu resort kolekcij in kolekcij za jesen/zimo 2016 modnih hiš Louis Vuitton in Gucci, pa smo lasem v pastelnih barvah bombonov namenili nekaj več pozornosti. Zvezdnicam in manekenkam so za petami tudi ostale fashioniste, ki si jih lahko ogledamo v galeriji in pri tem izberemo svoj najljubši pastelni odtenek.

PREBERITE ŠE:  Trend: Ženske modne frizure 2015

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženski čevlji 2020: 6 modnih čevljev za jesen, ki jih nestrpno pričakujemo