ValueMyCV – aplikacija, ki izračuna plačo, ki bi jo morali prejemati v službi

Nova aplikacija ValueMyCV, ki jo najdemo na spletni strani iskalnika zaposlitev Adzuna, nam pove, koliko smo vredni na trgu služb. ValueMyCV namreč oceni naš življenjepis ter na podlagi njega postavi našo tržno ceno. Že veste, koliko bi morali biti plačani?

Aplikacija ValueMyCV lahko pregleda več kot sto točk v našem življenjepisu – vse od izobrazbe, delodajalcev do poklicnih zmožnosti ter delovnih izkušenj. Vse to potem uporabi, da izračuna koliko smo vredni na zaposlitvenem trgu. Uporabniki lahko nato generiramo statistično oceno naše plače ob določenem zaposlitvenem mestu, izboljšamo lahko življenjepis ter karierno pot.

PREBERITE ŠE: Kako napisati dober življenjepis – cv

ValueMyCV - aplikacija, kjer lahko naložimo naš življenjepis in dobimo izračun dejanske plače, ki bi jo morali prejemati
ValueMyCV – aplikacija, kjer lahko naložimo naš življenjepis in dobimo izračun dejanske plače, ki bi jo morali prejemati

Naložimo lahko PDF našega življenjepisa (seveda v angleščini – za lažje delo ga lahko prenesemo s portala LinkedIn) in počakamo nekje pol minute, da ga nam aplikacija pregleda. In voilà, tukaj je dejanska plača, ki bi jo naj prejemali!
Aplikacijo so ustvarili znanstveniki, ki so na izgradnji tehnologije porabili eno leto.

Dodatne Informacije

Več informacij:
try.adzuna.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!