Koncert: hardcore punkerji OFF! prihajajo v Ljubljano

Kultna skupina OFF! velja za tisto glasbeno zasedbo, ki je v 21. stoletju uspela oživiti glasbeno izročilo in vso ostrino hardcora 80-tih let. 8. julija prihajajo punkerji v Galo Halo na Metelkovi.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Gala Hala, Metelkova, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15€ v predprodaji, 20€ na dan koncerta

OFF!, hardcore punk bend, ki sta ga leta 2009 ustanovila Dimitri Coats in starosta kalifornijske hardcore punk scene Keith Morris, famozni frontman zasedbe Circle Jerks in ustanovni član Black Flag, prihaja v začetku julija v Galo Halo na Metelkovi.
Dimitri je kot producent sodeloval pri novem albumu Circle Jerks, projekt je padel v vodo, sta pa s Keithom tekom ustvarjalnega procesa spisala material, ki so ga OFF! uporabili ob zagonu. OFF! so svoj prvi koncert odigrali leta 2010 na festivalu South By Southwest v Austinu, prvi koncert v domačem Los Angelesu pa je pospremila umetniška inštalacija Raymonda Pettibona, ki je vizualno opremil vse izdaje benda do danes. Po kolekciji malih plošč so OFF! leta 2012 izdali istoimenski prvenec, temu pa je že leta 2014 sledil album “Wasted Years”.
Hiperproduktivnost, akcija in umetniški doprinos OFF! se kaže tudi v izvirni video produkciji, ko so lansirali prvi del videospota “Over our heads”, v katerem se poleg čanov benda znajde tudi Jack Black, za tem pa so objavili tudi nadaljevanje z naslovom “Meet you God”.

PREBERITE ŠE: Koncert: Faithless bosta julija razplesala Zagreb

Dodatne Informacije

Več informacij:
galahala.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!