Vedno bo obstajala tista ena oseba, ki je nikoli ne boš pozabil!

Foto: IG authenticlovemag
Zadnjič posodobljeno: :

Vedno bo obstajala ta oseba. Tista oseba, ki ti bo ostala v srcu do zadnjega diha. Tista oseba, ki bo vedno imela delček tvojega srca. Tista oseba, ki te je spremenila in vplivala nate na način, ki ga nikoli prej nisi poznal.

In ne glede na to, kako zelo se trudiš, da bi jo pozabil in ne glede na to, kako dolgo je že minilo od razhoda, bo ta oseba še vedno utripala v tvojem srcu in dihala s teboj. Ne boš se je mogel znebiti, njenega duha, njene sence. Ne boš jim mogel preprečiti, da te ne bi preganjala v sanjah in nočnih morah. Ampak, ali ni to pravzaprav lepo? Da veš, da te je imela ta oseba rada? Da te je oblikovala, cenila in oboževala? Kdo te je naučil, da znaš ljubiti? Kdo ti je pokazal, da si vreden čudovite in lepe ljubezni?

Čeprav te osebe zdaj ni več ob tebi in vajina ljubezen ni trajala večno, bo še vedno ostala v tvojih kosteh in celicah ter v spominu. Ta ljubezen bo še vedno tako čudovito živa v tebi.

Ker čeprav te osebe zdaj ni več ob tebi, ti je pokazala, da si čaroben, da si lep in sposoben ljubiti. Njena ljubezen te je naučila, da si zaslužiš biti srečen z njo ali brez nje. Njena ljubezen te je naučila, da znaš ljubiti in biti ljubljen. In da si vse to zaslužiš.

Ne vzemi njenega odhoda kot tragedijo. Ne obravnavaj ga, kakor nevihto, kakor dež, ki pada po tebi. Njen odhod spremeni v nov začetek. Spremeni ga v novo ljubezen. V novo čarovnijo. Naj te ne spravi v žalost ali bolečino. Ne dovoli, da bi zaradi njenega odhoda prenehal verjeti v ljubezen. Nekaj ​​časa te je ljubila. Si jo ljubil. Imel si ljubezen, ki ti je spremenila življenje, kar mnogi ljudje nikoli niso imeli privilegija doživeti. Zato se ne skrivaj, ne skrivaj se pred življenjem. Ne izključuj ljudi, ki jih imaš rad. Ne obračaj se stran od ljubezni. In ne drzni si reči, da ne boš nikoli več ljubil.

Spet boš ljubil. Zato neguj spomine in trenutke v svojih mislih. Spomni se na dneve, ko se je tvoje srce počutilo polno. Naj se tvoja duša spomni te ljubezni in naj to ljubezen spusti. Spusti jo v nebo.

To ne pomeni, da jo boš pozabil. Zaradi tega vajina ljubezen ni nič manj vredna. Če greš naprej, nisi slaba oseba. To osebo moraš spustiti, da boš lahko spet doživel ljubezen. Da se boš zaljubil v svoje življenje in da boš spet odprl svoje srce.

To osebo moraš izpustiti, da boš lahko spet živel. Nikoli je ne boš pozabil. Vedno se boš spominjal, kako srečno je bilo tvoje srce.

In nekega dne se ljubezen, ki te bo našla, ne bo nikoli končala. In vedel boš, zakaj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!