Vsaka ženska, ki je bila kdaj prevarana, bi si morala to zapomniti!

Ni vaša krivda!

Varanje je ena najslabših stvari, ki se vam lahko zgodijo v dolgotrajni zvezi ali zakonu, in zagotovo je ni mogoče enostavno prebroditi. Za nekatere je to popolnoma nemogoče. Ko pride do varanja, pride do izgube zaupanja v partnerja. Če se vam je to zgodilo (ali če se vam kdaj zgodi, in resnično upamo, da se ne), si zapomnite naslednje stvari.

Nikoli si ne želite, da bi bile kot ženska, s katero vas je prevaral

Nikar ne znižuj lastnih meril, da bi bila “kot ona”. Ona je takšna zato, ker za preživetje potrebuje površno pozornost. Ve pa ste vredne resnične ljubezni in ne nečesa površnega.

Ne iščite ga v nekom drugem

Želite si čim dlje od njega. Da, ljubile ste ga, toda v življenju je poleg moškega, ki je svoja čustva postavil pred vaša, še veliko drugih in vrednejših stvari.

Ne bojte se tega, kar ste izgubile z njim

Veselite se tega, kar boste v življenju dobile in dosegle brez njega. Moški, ki lastno sebičnost postavi pred srce svoje žene, sploh ni pravi moški. Moral bi se bati, kaj je izgubil. Verjemite, on je v izgubil, ne ve.

Ni vaša krivda

Ničesar ne bi mogle preprečiti. To je storil iz lastne nezrelosti in iz strahu pred ljubeznijo do zrele in izpolnjene ženske, kot ste ve.

Obstajajo ljudje, ki vas imajo radi. Tako zelo vas imajo radi, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da bi ublažili bolečino, ki jo čutite. Dovolite jim.

Povedali vam bodo, kako čudovite ste in da se res ne splača biti žalosten in zlomljen zaradi nekoga, ki je bil tako neumen, da je pozabil na ljubezen, ki ste mu jo dali, in ki se je zaradi svoje sebičnosti obnašal tako strahopetno. In imajo popolnoma prav!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!