Apple je izbral najboljše aplikacije leta 2020

Najboljše aplikacije 2020

Apple je pred kratkim izbral najboljše aplikacije 2020 na vseh napravah te znamke. Preverite, katere aplikacije so bile v letu 2020 največkrat prenesene iz App Stora.

Apple je razkril, da so v zadnjem letu predvsem trend aplikacije, ki so ljudem pomagale pri prilagajanju na nove okoliščine, ki jih povzroča pandemija koronavirusne bolezni (COVID-19). To so bile aplikacije, s katerimi so se povezovali z drugimi ljudmi, ki so jim omogočale učenje, ki so jim olajšale življenje, ko so delali od doma ali se sproščali. Najboljše aplikacije leta 2020, torej!

Aplikacija leta za iPhone je Wakeout!, namenjena zaposlenim ljudem, ki se večino dneva ne premaknejo s stola, a vseeno želijo najti vsaj nekaj časa za vadbo. Zoom je zmagal v konkurenci aplikacij za iPad, kar ni presenečenje, saj smo letos polovico delovnega časa preživeli v pogovoru s kolegi, ki uporabljajo to programsko opremo.

App Store

Koledarska aplikacija Fantastical je bila nagrajena v kategoriji aplikacij za Mac, medtem ko je bila storitev pretakanja Disney + razglašena za aplikacijo leta za Apple TV. Uporabniki ure Apple Watch je letos navdušila aplikacija Endel, ki pomaga pri osredotočanju, sprosčanju in spanju. Apple je to prepoznal, zato so njenim ustvarjalcem podelili svojo aluminijasto trofejo, kot tudi avtorjem drugih nagrajenih aplikacij.

20 najbolj priljubljenih brezplačnih aplikacij na App Store v 2020:

ZOOM Cloud Meetings
TikTok
Disney+
YouTube
Instagram
Facebook
Snapchat
Messenger
Gmail
Cash App
Amazon Shopping
Netflix
Google Maps
DoorDash
Spotify
Widgetsmith
WhatsApp Messenger
Venmo
Google
Google Meet

20 najbolj priljubljenih plačljivih aplikacij na App Store v 2020:

TouchRetouch
Procreate Pocket
Facetune
HotSchedules
AutoSleep
The Wonder Weeks
SkyView
Shadowrocket
Sky Guide
Forest – Stay focused
FlickType Keyboard
Mirror for Samsung TV
Scanner Pro by Readdle
kirakira+
Toca Hair Salon 3
Screen Mirroring+ for Roku
The Mandalorian Stickers
FiLMiC Pro-Video Camera
EpocCam Webcamera for Computer
Star Walk 2: The Night Sky Map

Dodatne Informacije

apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!