fbpx

Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja

Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja

Ali smo bili v zvezi z osebo, s katero nismo kopatibilni ali ne, je po navadi možno ugotoviti le retrogradno – šele ko je zveze konec, nam včasih postane jasno, da se s to osebo nikakor ne bi izšlo, ne glede na to, koliko truda vložimo. In nekaterim se, na žalost, izbira in vztrajanje v napačnih razmerjih zgodi pogosteje kot drugim – to je 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja.

Da vplivajo zvezde tudi na partnerske odnose, smo že ugotovili. A astrologi so tokrat prišli tudi do ugotovitve, da imajo nekatera znamenja celo večje nagnjenje k temu, da vedno znova izberejo napačne ljudi za partnersko razmerje – so z nekom, s komer niso dovolj kompatibilni in vztrajajo, četudi vidijo, da je razmerje obsojeno na propad. Kdo so ti?

6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja:

Oven

Pogumni in samozavestni ovni so prepričani, da lahko dobijo vsako osebo, ki si jo želijo. Ne bojijo se lastnosti na partnerju, ki jim ne ustrezajo –, saj so prepričani, da jih na dolgi rok lahko spremenijo ali vsaj nekoliko zamejijo. In ravno zaradi tega včasih preveč nadzorujejo odnos in trmoglavijo. Pozabijo, da ima razmerje delovanje, ki ni odvisno le od želj enega, temveč je predvsem pod vplivom odnosa med dvema človekoma.

Bik

Biki so prizemljeni in njihovo glavo je težko zamegljiti s puhlicami zaljubljenosti. Kljub temu so nežni, predani in so težko sami, zato hitro stopijo v razmerje – tudi, če tista oseba ni točno tisto, kar iščejo.

Biki potrebujejo veliko ljubezni.
Biki potrebujejo veliko ljubezni.

Rak

Rak je izmed vseh horoskopskih znakov najbolj povezan z ljudmi. V drugih vidi dobro in verjame, da lahko z dovolj truda, povezanosti in predanosti reši in izboljša še najbolj škodljiv (partnerski) odnos.

Škorpijon

Ko je škorpijonu nekdo všeč, mu nič ne bo preprečilo, da ne bi uporabil vseh svojih trikov, da to osebo tudi dobi. Včasih pa imajo tudi škorpijoni težave – svojo obsesijo in zasledovanje cilja zamenjajo za zaljubljenost, na koncu pa ugotovijo, da so trud vlagali v napačno osebo.

Škorpijoni bodo probali za vsako ceno osvojiti svojo simpatijo.
Škorpijoni bodo probali za vsako ceno osvojiti svojo simpatijo.

Strelec

Strelci se težko ustalijo in vedno iščejo nove pustolovščine. Ravno zato jih pogosto privlačijo ljudje, ki so nekoliko nedostopni ali so vsaj drugačni od njih – ali gre za velike geografske razdalje, kulturno drugačnost, razliko v letih,…

Ribi

Ribe so mirne, kreativne, čustvene in ljubeznive. So pa tudi vedno z glavo v oblakih in sploh ne vdo, kaj pomenijo »realna tla« ali »prizemljenosti. Ko so v razmerju, se pogosto zgodi, da drugo osebo začnejo vmešavati v lastne fantazije in projekcije, po začetni (pogosto dolgi) fazi zaljubljenosti, pa bodo presenečene, ko se bo ta naslikana podoba začela sesuvati.

Ribe so pogosto popolnoma zasanjane.
Ribe so pogosto popolnoma zasanjane.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.