fbpx

Velikonočni lov na skrite pirhe 2017 na Blejskem gradu

Velikonočni lov na skrite pirhe 2017

Bliža se velika noč in z njo Velikonočni lov na skrite pirhe na Blejskem gradu. Vabljeni na blejsko znamenitost na velikonočno nedeljo 16. aprila 2017, ko boste nad Bledom v družbi otrok iskali pirhe v najbolj skritih grajskih kotičkih.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Blejski grad, Grajska cesta, Bled
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstopninca na grad

Velikonočni lov na skrite pirhe je tradicionalen velikonočni dogodek na Blejskem gradu. Letos bo potekal 16. aprila 2017 od 11. ure dalje.

PREBERITE ŠE: Recept: čokoladno velikonočno cheesecake jajce

Kje se bodo velikonočni jajci skrivali tokrat?
Kje se bodo velikonočni jajčki skrivali tokrat?

Gre za zabavno družinsko prireditev, na kateri obiskovalci iščejo pirhe v najbolj skritih grajskih kotičkih. Vsak od oštevilčenih pirhov prinaša nagrado, skrito leseno jajce pa je tudi lep spominek na grajsko doživetje. Po gradu bo skritih 100 pirhov. V lovu lahko sodelujejo čisto vsi, vendar pa velja, da lahko ena oseba pobere zgolj en pirh. ”Lovci” se bodo zbrali v Viteški dvorani, kjer bodo prejeli natančna navodila. Cena vstopnice je plačilo vstopnine na gradu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
zavod-za-kulturo-bled.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!