fbpx

Venera v škorpijonu: ljubezen na vse ali nič

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Venera, ki velja za planet ljubezni je prešel v intenzivno znamenje, ki gre od ene skrajnosti do druge. Želi si popolno predanost, globoko ljubezen in strastne posteljne užitke.

Letos bo Venera v škorpijonu od 10. septembra pa do 7. oktobra. Ta lahko prinese popestritev in strast v odnos, kateremu mu to primanjkuje, ter navdušenje nad čem novim. Paziti pa morate, da se zaradi sprememb ne zaženete preveč, saj je lahko to čutite preveč intenzivno in se boste kasneje spraševali,zakaj ste se podali v to.

Foto: Neonbrand / Unsplash

Škorpijon je znak skrajne in popolne predanosti. V intimnih odnosih to pomeni, da je ljubezen popolna in da je partner sprejet z vso prtljago: z vsemi napakami in skrivnostmi. Nič ni preveč temno, nič ni tabu – vse, kar premika meje je dobro. Spolnost je pomembna in včasih je težko nadzorovati spolne nagone in želje. To je čas, ko so možni tudi skrivni odnosi in obsedenost, sum ter ljubosumje. Zato je v tem obdobju ključnega pomena, da poskušamo ohraniti čustveno ravnovesje, da nas ne zanese preveč.

Bodite iskreni do sebe

Poleg boljših odnosov se bodo okrepila tudi druga področja, za katera je zadolžena Venera, in sicer denar ter vrednosti. Tako kot v osebnih odnosih, imate tudi na tem področju lahko nekaj zelo radi. Ta zadeva vas spodbuja, da se potopite in raziščete, za kaj porabite svojo energijo in denar. Vse, kar se zdaj ruši, kar je bilo obsojeno na propad, bo škorpijon zgradil v nekaj boljšega.

V času Venere v škorpijonu bodite pozorni na to, kaj imate radi, kaj želite in kaj pritegnete oziroma, kaj se bo na teh področjih okrepilo ali poglobilo, ker je to znak, kjer morate biti iskreni do sebe, pa naj bo to še tako neprijetno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!