Xiaomi 11T in 11T Pro – ekstra hitro ponjenje baterije in videografija na drugem nivoju

Nova serija telefonov Xiaomi 11

Foto: Xiaomi

Xiaomi se zaveda, da je uporabnikom vedno bolj pomembna videografija njihovega pametnega telefona, ter seveda odlična ročnost baterije. Zdi se, da sta prav to lastnosti telefonov Xiaomi serije 11, ki sta v ospredju.

Podjetje Xiaomi je predstavilo tri nove pametne telefone družine Xiaomi 11 – Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro ter tudi osveženi model Xiaomi 11 Lite 5G NE. Tokrat se posvečamo “boljšima” modeloma v seriji 11.

Xiaomi 11T Pro: ultimativni telefon za ustvarjanje filmov

Xiaomi 11T Pro
Xiaomi je s predstavitvijo kinematografskega Xiaomi 11T Pro dosegel še en mejnik saj je prvi Xiaomijev pametni telefon, ki ima vgrajeno tehnologijo Xiaomi HyperCharge s 120 W. Ta tehnologija polnjenja baterije bo omogočila 100-odstotno napolnjenost baterije v le 17 minutah. Kar je milenijski generaciji izjemno pomembno in hkrati vsem, ki veliko video ustvarjajo in tako trošijo baterijo telefona bolj kot povprečni uporabniki Ekstra hitro polnjenje bo dosegla z inovativnimi tehnologijami, kot so dvojno polnjenje, struktura dvoceličnih baterij, MTW, aplikacija Graphene na litij-ionski bateriji in tehnologija Mi-FC. Varnost baterije je zagotovljena s certifikatom TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System, 34 funkcijami polnjenja in varnosti baterije, spremljanjem temperature v realnem času in z drugimi ukrepi. Seveda novica poganja Qualcomm® Snapdragon™ 888 in ob tem prinaša prepotrebno moč, potrebno za poganjanje številnih funkcij AI.

Ne le da je Xiaomi 11T Pro zelo zmogljiv, ima tudi zmogljivo trojno kamero, ki se ponaša z enoto s širokim kotom 108 MP, 2x telemakro in 120° ultra širokokotnim objektivom. Poleg tega pametni telefon odlikujejo impresivne zmogljivostmi računalniške filmografije z načini AI Cinema in možnostjo snemanja v 8K. Podprta je tudi HDR10+ tehnologija, ki uporabnikom omogoča snemanje posnetkov z isto pametno tehnologijo, ki jo najdemo v digitalnih fotoaparatih.

Seveda novinca krasi odločen zaslon s tehnologijo AMOLED DisplayMate A+, ki premore diagonalo 6,67′, resoluicjo FHD+ in 120 Hz ozveževanja. Podpira tehnologijo TrueColor, Dolby Vision® in HDR10+. Zaslon lahkoproducira več kot milijardo barv, ima 1000 nitz možnosti najvišje svetoilnosti. Sewveda je odlično odzive saj ponuja do 480 Hz frekvenco zaznavanja dotika. Površino pred poškodbami pa ščiti zadnja generacija Corning Gorilla Glass Victus™.

Xiaomi 11T: za vrhunsko ustvarjanje video vsebin

Foto: Xiaomi
Model, ki ne nosi oznake “Pro” omogoča trojno kamero s primerljivimi lastnosti in sicer prvo z visokoločljivostnim širokim kotom 108 MP, ultra širokim kotom 120° in 2x telemakro kamero. Xiaomi 11T te funkcije združuje s svojimi kinematografskimi načini, le z enim klikom, kot so Time Freeze, Night Time-Lapse, Magic Zoom in druge vrste zvideografskih “zapletenih posnetkov”, medtem ko je najtišji zvok lahko kinematografsko obujen z načinom Audio Zoom.

Xiaomi 11T ima 6,67-palčni 120 Hz zaslon s tehnologijo AMOLED, ki podpira HDR10+, tako kot večji producira več kot milijardo barv ina ma voljo več funkcij za zaščito oči.

Ne glede na to, ali snemate ali pa urejate svoje posnetke, vam Xiaomi 11T sledi ves dan, in sicer zahvaljujoč energetsko učinkovitemu naboru čipov MediaTek Dimensity 1200-Ultra, bateriji 5000 mAh in 67 W žičnemu turbo polnjenju, ki doseže 100 % napolnjenost v samo 36 minutah*.

Razpoložljivost

Xiaomi 11T Pro in Xiaomi 11T sta na voljo v 3 lepih barvah s posebnim nanosom, kot so meteoritno siva, mesečevo bela in nebesno modra. Xiaomi 11T je na voljo v dveh različicah, 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256. Različice Xiaomi 11T Pro so na voljo v 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB in 12 GB + 256 GB. Oba telefona bosta na voljo za nakup prek uradnih Xiaomijevih prodajnih kanalov. Torej tudi v prvi slovenski fizični trgovini v Mariboru.

Dodatne Informacije

xiaomi.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!