Videospot za film Lepotica in Zver
Kulturni izbor · glasba

Le še nekaj dni nas loči od slovenske premiere filma Lepotica in zver (Beauty and the Beast), čas do 16. marca 2017 pa si lahko krajšate s poslušanjem naslovne skladbe za film, Tale As Old As Time, ki sta jo posnela Ariana Grande in John Legend in zanjo posnela tudi videospot, ki premore vso čarobnost filma. Najbolj znani melodiji iz animiranega filma sta nadela moderno preobleko, ki te bo zagotovo navdušila in je popoln uvod v filmsko poslastico.

Ariana Grande in John Legend sta posnela videospot za naslovno skladbo filma Lepotica in zver (Beauty and the Beast), ki v slovenske kinematografe prihaja 16. marca 2017, ko bomo lahko tej verjetno najlepši Disneyjevi ljubezenski zgodbi vseh časov prisluhnili tudi v igrani obliki.

Da boste lažje počakali na premiero, so ustvarjalci filma te dni postregli s čarobnim videospotom za naslovno skladbo Tale As Old As Time, v katerem blestita omenjena glasbenika, ki najbolj znano melodijo iz risanke odpojeta na malce prirejen oz. bolj sodoben način. V njem so tudi številni prizori iz filma, v katerem v glavni vlogi nastopata Emma Watson in Dan Stevens.

PREBERITE ŠE: Napovednik za film Lepotica in zver

Originalno različico skladbe v risanki je odpela igralka Angela Lansbury, pesem pa je leta 1991 posnela Celine Dion. Tale As Old As Time je dobila dva grammyja ter zlati globus in oskarja za najboljšo naslovno pesem.

Utrinki s snemanja filma Lepotica in zver:

Utrinki s snemanja filma Lepotica in zver (2017)Odpri galerijo
interpol Koncert: newyorški trio Interpol v Beogradu in na Dunaju stellarbeat music festival maribor StellarBeat Music Festival 2017: prvi festival elektronske glasbe v Mariboru maxresdefault otrok Znanost s skladbo, ki bo nasmejala vsakega dojenčka shutterstock_253138816 Rock the City: dvodnevni glasbeni festival v Celju · · · · · · ·