Potegavščina: ko se Android preobleče v iOS9
V zraku · buzz buzz

Vsi vemo, da Applove ovčice jemlje stvari, ki jih kupcem ponudi ta znamka, za suho zlato. Podobno kot pravoverniki tudi oni ne vidijo dlje od tega, kar ponuja Apple, zato je vsakršno prerekanje z njimi, da na svetu obstajajo tudi boljši produkti, neplodno. Kot taki so tarča šaljivcev in nazadnje so si jih privoščili nizozemski ”praksterji”, ki so mimoidočim na iPhonu predstavili težko pričakovani operacijski sistem iOS9, ki pa je bil v resnici zamaskiran OS Android. In reakcije? Bili so navdušeni!

Applovi oboževalci so v veselem pričakovanju novega mobilnega operacijski sistem iOS9. Da ni vse zlato, kar se sveti, je rek, ki jim ni znan, zato bodo hvalnice na njegov račun deževale ne glede na karkoli. Ob tem pa se marsikateri goreči uporabnik Appla ne zaveda oziroma noče zavedati, da so za ”Androidaše” številne novosti lanski sneg. Ignoranca je izbira, čeprav tega najzvestejši iVerniki ne bodo nikoli priznali in bodo vpili v nebo, da je Apple najboljši. A dejstva govorijo zase.

PREBERITE ŠE: Apple predstavil novo generacijo predvajalnikov iPod

Preverite, kako so si Nizozemski mladeniči privoščili nič hudega sluteče naključne Applove oboževalce, ki so jim na iPhonu demonstrirali iOS9, ki pa je bil v resnici Android. Misleči, da gre za jesensko novost so o njem peli hvalnice, a če bi vedeli, da gre za hudiča preoblečenega v angelska oblačila, bi bila zgodba verjetno povsem drugačna, zato dvomimo, da se je po tem našel kakšnega konvertit. Ker čez Apple ga ni.

MaxiMe-1500x777 Pozabimo na “skinny” in “plus-size”, leto 2015 je leto “povprečnih” postav ulyana-tim-AbnCRgL2DNs-unsplash (1) Čarobna številka: znanstveniki pravijo, da so to prava leta za poroko Angelski slapovi, Venezuela AirPiano – fascinantne zračne fotografije ob katerih se vam bo zvrtelo Fotografije ujete v ravno pravem trenutku Fotografije posnete v pravem trenutku, ki vas bodo spravile v dobro voljo · ·