Screen Shot 2017-10-06 at 09.25.39 copy
V zraku · buzz buzz

Malenkost se je že polegla evforija, ki so jo zanetili naši košarkaši, a še zdaleč ne docela. Dragić in druščina sicer nadaljujejo svoje kariere vsak v svojem klubu po celem svetu, mi pa ob vrčkih piva še vedno ‘tičimo’ v zadnjih minute finalne tekme. Eden od največjih zvezdnikov, Luka Dončić, ki se z madridskim Realom pripravlja na pohod v Evroligi, pa očitno obvlada še drugačne vrste ‘parketa’.

Evroliga, tekmovanje najboljših koarkaških ekip, začenja novo sezono naslednji teden. V njenem oglasu pa nastopa nihče drug kot Luka Dončić, ki se je za trenutek prelevil v raperja. ‘Game on’, kot se oglas imenuje, gosti najbolj zveneča košarkarska imena tega tekmovanja, in sicer Vassilisa Spanoulisa, Sergia Rodrigueza, Bryanta Dunstona, Chrisa Singletona in druge. Luka v svojem besedilu odgovorja Spanoulisu takole: “Dedek, lepo je biti mlad, saj časa imam na pretek. Tudi mene čaka kakšna trofeja!”

Kako se vam zdi? Je Luka spretnejši z žogo ali besedami?

Zmagovalka je seveda univerza iz angleškega Oxforda. To so najboljše svetovne univerze pug89zaq_original Znanstveno dokazano: levičarji so pametnejši od desničarjev NINE WEST NINE & THE GANG Francoski oglasi od zdaj naprej s pripisom, da je fotografija retuširana cover-lego-hisa Odprla se je neverjetna resnična hiša LEGO ·