Jezni oče uničili hčerkinega Audija A4, da bi se ta naučila lekcije.
V zraku · buzz buzz

S tem očetom ni šale! Američan Mike Card je svoji hčerki z bagrom povsem zmaličil njenega 15 tisoč evrov vrednega Audija A4, potem ko je ta v njem s svojim fantom počela nekaj, kar ji je strogo prepovedal. Je šel oče predaleč? Njegov sin meni, da ne. Kazen pač mora biti vzgojna!

Kaj se zgodi, če te oče zaloti, da se s fantom mečkaš v avtomobilu, ki ti ga je podaril in ti je to striktno prepovedal? Če si Američan Mike Card, potem sedeš v bager, se z nakladačem lotiš jeklenega konjička in se z njim igraš kot z žmukljem smrklja na konici prsta do nerazpoznavnega. Pa čeprav je avto Audi A4 plačal iz lastnega žepa.

PREBERITE ŠE: Slovenia vs. Talk Shows: Slovenija v tujih pogovornih oddajah kot dvorni norček

In kaj o vsem skupaj meni njegov sin, Kaylor Card, ki je vse skupaj spravil na splet? Na Facebooku je pod fotografijo napisal: ”Ko mora oče dokazati smisel nečesa.” Na fotografiji je označil tudi svojo sestro Ashlyn in s tem še dodatno vtrl sol v njene rane. Ter zaključil: ”Vse, kar lahko rečem, je, da Brandona Andersona v tem avtu ne bomo več videli.”

Jezni oče uničili hčerkinega Audija A4, da bi se ta naučila lekcije.Odpri galerijo
Parkirišča kot slikarsko platno. Ko parkirna mesta postanejo platno za umetniško izražanje Živali v gipsu Živali v gipsu so nekaj najbolj prisrčnega na tem svetu V Avstriji odkrili mamuta. V Avstriji odkrili milijon let stare ostanke mamuta! Slovenija v tujih pogovornih oddajah Slovenia vs. Talk Shows: Slovenija v tujih pogovornih oddajah kot dvorni norček ·