fbpx

ViKC: ovitek za pametne telefone z virtualno lasersko tipkovnico

ViKC je virtualna laserska tipkovnica skrita v ovitku za pametne telefone.

Virtualne laserske tipkovnice niso nič novega, ovitek za pametni telefon z integrirano virtualno lasersko tipkovnico pač. Spoznajte pametni ovitek ViKC, ki vam omogoča pisanje dolgih sporočil tudi na pametnem telefonu. Kolikokrat ste namreč že nehali pisati e-pošto ali kak drug zapis na pametnem telefonu, ker je bil predolg? ViKC popolnoma odpravlja potrebo, da za takšne primere s seboj vlačite prenosnik.

Ovitek za pametne telefone ViKC (Virtual Keyboard Cover) ima vgrajeno virtualno lasersko tipkovnico. Vsi vemo, da je pisanje dolgih sporočil z vgrajeno virtualno tipkovnico na meji nemogočega ali vsaj sila zamudno. Zato na poslovno potovanje ali dopust velikokrat jemljemo prenosnik zgolj za udobno pisanje e-sporočil ipd., čeprav imamo na pametnem telefonu dejansko vse, kar zares potrebujemo. Če se prepoznate v tem, je ViKC kot naročen za vas. Omogoča hitro pisanje na pametnem telefonu brez pomoči perifernih enot in brez skrbi, da bi tipkovnico pokvarili, če bi po njej polili kavo.

PREBERITE ŠE: Navidezna tipkovnica R2-Q5 iz Vojne zvezd


Ovitek za pametne telefone z virtualno lasersko tipkovnico ViCK je primeren za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS in Android, kompatibilen pa je z modeli iPhone 5/5s, iPhone 6/6s/6 Plus, Samsung Galaxy S5 in Galaxy S6. Če se vam zdi, da bi vam prišel prav, si ga lahko že za 89 evrov prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter. Nanj boste (če bo kampanja uspešna) sicer morali čakati vse do julija 2016, a če ste čakali tako dolgo, ne bo težko stisniti še teh nekaj mesecev.

ViKC je virtualna laserska tipkovnica skrita v ovitku za pametne telefone.
ViKC je virtualna laserska tipkovnica skrita v ovitku za pametne telefone.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.